Nyborg Kommune

  Kommune bruger 500 kr. pr. indbygger på Tour de France

  Fem centrale kommuner i de danske Tour de France etaper har tilsammen afsat 114 millioner kroner til formålet. En af kommunerne bruger, hvad der svarer til 500 kr. pr. indbygger. Økonomisk set er det næppe en god forretning, siger forsker.
  Socialchef i Nyborg Kommune Vickie Kramer er bekymret for, at regeringens nye udspil på handicapområdet vil medføre yderligere bureaukratisering.

  Kritik af handicapudspil: Dyrt og bureaukratisk

  Det bliver dyrt og bureaukratisk. Sådan lyder kritikken af regeringens nye handicapudspil, hvis mange forslag også minder om den eksisterende organisering på socialområdet.
  Endnu en gang kommer der udskiftning i ledelsen i Nyborg Kommune, hvor arbejdsmiljøet granskes for tiden.

  Erhvervschef forlader kommune med kritiseret arbejdsmiljø

  Erhvervschef vælger at sige op samme dag, som kommunaldirektøren igen sygemelder sig med stress. Sådan er situationen i Nyborg Kommune, som er blevet beskyldt for at have en 'syg kultur'.
  S-byrådsgruppen i Nyborg har meddelt at der ikke længere er tillid til Jesper Nielsen, og derfor er parterne blevet enige om, at han trækker sig med øjeblikkelig virkning.

  Politiker i Nyborg trækker sig efter sag om nøgenbilleder

  Jesper Nielsen, der sidder i Nyborg byråd og er formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, stopper.
  Kommunernes budgetter på det specialiserede socialområde bliver ved med at sprænge.

  Derfor sprænger budgetterne på det specialiserede socialområde

  Budgetterne på det specialiserede socialområde fortsætter med at sprænge. Det er ikke nogen stor overraskelse, hvis man spørger landsformand for FSD Jakob Bigum Lundberg. Læs mere om, hvorfor udgifterne vokser.
  Venstre og Konservative er skuffet over regeringens slingrekurs i forhold til anlægsarbejdet på Nyborg Slot. 'Mit hjerte græder på Nyborgs og kulturens vegne,' siger Mai Mercado.

  Fond trækker stikket til Nyborg Slot

  En udskudt tidsplan og fordyrelser får A. P. Møller Fonden til at trække økonomisk støtte til renoveringer af Nyborg Slot. 'Mit hjerte græder på Nyborgs og kulturens vegne,' siger Mai Mercado.
  Upassende adfærd gør, at vicekommunaldirektør Søren Møllegård er blevet vist vintervejen i Nyborg Kommune.

  Upassende opførsel: Direktør fyret

  Dårlig adfærd gør, at vicekommunaldirektør Søren Møllegård i Nyborg er blevet fyret af et enigt byråd. Skidt opførsel under en julefrokost forrige uge kan være årsagen.
  Bedre trivsel blandt de ansatte og mere målrettet rengøring er nogle af målene i nyt projekt i tre kommuner.

  Tre kommuner med i forsøg med mindre kontrol i rengøring

  Mindre kontrol og mere tillid skal afprøves yderligere inden for rengøring i tre kommuner. Der er gode erfaringer at trække på.
  Byrådsmedlemmer under pres for at skære i serviceudgifterne afviser at skære i det, som de kalder de "varme hænder".

  Byrådsmedlemmer i klemte kommuner: Vi freder de varme hænder

  Hverken Assens, Nyborg eller Guldborgsund kommune vil tillade at spare på de varme hænder, når opgøret om servicerammen skal stå i KL. Byrådsmedlemmer på begge sider af blokkene sætter hælene i og vil ikke spare på den nære velfærd.
  Nu skal man i KL-regi i gang med noget "sjælemassage" for at overholde økonomiaftalen med regeringen, konstaterer borgmester Søren Steen Andersen (V), Assens Kommune.

  Tre borgmestre: Derfor sprænger vi servicerammen

  Kommunerne skal finde kæmpe besparelse for budgettet for 2022. Flere kommuner har overskredet servicerammen og skal nu forhandle om besparelser. Borgmester overvejer at tage økonomisk straf for at fremme velfærd.
  Der kommer ikke nogen særlov for Nyborg Slot i denne omgang, fastslår kulturminister Joy Mogensen.

  Projekt ‘ny anlægslov’ for Nyborg Slot lagt på is

  Kulturministeren vil skrinlægge projekt om ny anlægslov for Nyborg Slot, der skulle omdanne slottet til et museums- og formidlingscenter. I stedet nedsættes en arbejdsgruppe, der skal ændre museumsloven.
  Kulturministeren har nedsat en arbejdsgruppe, der skal overveje en ændring af museumsloven og det kan få betydning for Nyborg Slot-projektet.

  Fortidsminder sendt i arbejdsgruppe

  Kulturministeren har nedsat en arbejdsgruppe, som skal se på museumsloven og hensynet til formidling og tilgængelighed af fortidsminder som f.eks. Nyborg Slot.