Norddjurs Kommune

  En fyring af velfærdsdirektøren i maj kommer til at koste Norddjurs Kommune et millionbeløb, viser en aktindstigt.

  Direktørfyring koster kommune millionbeløb

  Fyringen af Norddjurs Kommunes velfærdsdirektør tidligere på måneden koster kommunens borgere op mod 2,35 millioner kroner. Det fremgår af fratrædelsesaftalen.
  Økonomiudvalget i Norddjurs Kommune indstiller til kommunalbestyrelsen, at velfærdsdirektør Kenneth Koed Nielsen bliver fyret, og at der igangsættes en uvildig undersøgelse af socialområdet.

  Norddjurs fyrer direktør og bestiller undersøgelse af socialområdet

  Den seneste lange tids kritik af socialområdet i Norddjurs får nu konsekvenser. Velfærdsdirektøren bliver fyret, og en uvildig undersøgelse af socialområdet igangsættes.
  Da corona nedlukkede Aarhus Airport besluttede en enig bestyrelse at udnytte de tomme haller til en totalrenovering, siger lufthavnsdirektøren.

  Ejerkommuner skal ekstraordinært finde trecifret millionbeløb til lufthavn

  Aarhus Airport har brug for at få tilført et trecifret millionbeløb, og en stor del skal komme fra de tre østjyske ejerkommuner. Lufthavnsdirektøren mener ikke, regningen kommer som en overraskelse.

  Tusindvis af sager om fejl i kontanthjælp skal nu gennemgåes

  Ydelseskontorer i en række kommuner har fået adgang til CPR-numre på personer, der uberettiget kan være trukket i kontanthjælp. Nu skal tusindvis af sager gennemgås manuelt for at finde fejl. Se status for din kommune her.
  Kasper Juncher Bjerregård fra Venstre (t.v.) i Norddjurs Kommune fik på det konstituerende byrådsmøde overdraget borgmesterkæden fra socialdemokraten Jan Petersen.

  Så er overdragelserne i gang efter KV21

  Borgmesterkæderne skifter nu hænder i 32 kommuner, og det bliver markeret. I Norddjurs har landskendt politiker afleveret kæden.
  Jan Petersen vil ikke forsøge at blive borgmester igen efter KV21.

  Vil ikke være borgmester igen

  Efter 12 år i spidsen for Norddjurs Kommune vil Jan Petersen ikke forsøge at blive borgmester igen.
  I Norddjurs, Syddjurs og Aarhus kommuner har kandidater trukket sig, efter stemmesedlerne er trykt og klar til 16. november.

  Trak sig efter anklage om sexchikane: Stemmer stadig på sig selv

  Tre KV21-kandidater har trukket sig fra stemmesedlerne i tre østjyske kommuner af vidt forskellige grunde. Det er for sent at slette dem fra stemmesedlerne, så hvor ender de mulige stemmer henne?
  Manglende stikprøver af ansattes snagen i CPR-registret i kommunerne er ifølge ekstern lektor i forvaltningsret bekymrende.

  Kommuner holder ikke øje med ansattes CPR-snageri

  Flere kommuner holder ikke systematisk øje med, om deres ansatte misbruger borgernes personfølsomme oplysninger.
  Charlotte Broman Mølbæk, folketingsmedlem for SF, mener, at situationen i Norddjurs Kommune er tåbelig.

  Kommune har millioner i kassen men må ikke bruge dem på faldefærdig skole

  Som vanskeligt stillet kommune har Norddjurs modtaget et ekstra tilskud på 12 millioner kroner, men anlægsloftet betyder, at de ikke må bruge pengene. SF vil have ændret 'rigide' regler.
  Ekspert er ikke imponeret over Norddjurs Kommunes undersøgelse af, om der er snyd med tilsynsrapporter på socialområdet.

  Kommune frikender sig selv: Rapport kan bruges til ingenting, siger ekspert

  Norddjurs Kommune har undersøgt, om der er snyd med tilsynsrapporter på socialområdet. Konklusionen er nej, mens lektor i socialret mener, at rapporten intet viser.
  Forældrenes rolle i at lære børn at læse bliver en del af det nye projekt, noterer man med glæde i Norddjurs Kommune.

  Kommuner inddrages i stort projekt om at styrke børns læsning

  Kommunerne Aarhus og Norddjurs - og senere mange andre kommuner - kommer med i et ambitiøst forskningsprojekt, der skal styrke børns læsekompetencer.
  Lars Kirkegaard nåede lige akkurat ikke at fejre sit to-års jubilæum som fællesforvaltningsdirektør i Norddjurs Kommune.

  Norddjurs afskediger forvaltningsdirektør

  Efter knap to år i stillingen som fællesforvaltningsdirektør i Norddjurs Kommune har Lars Kirkegaard skrevet under på sin fratrædelsesaftale. Kun få detaljer om begrundelsen foreligger.