NB-Medier

  NB-Medier

  Christina Yoon Petersen er ny journalist på NB-Økonomi. Udiver journalistuddannelsen er hun også uddannet som revisor.

  NB-Medier styrker redaktionen med talstærk journalist fra Ribe

  Ny journalist på NB-Medier er revisoruddannet og har i mange år arbejdet med EU-regnskaber, inden hun blev journalist på Herning Folkeblad og Sjællandske Medier.
  Da regeringen skulle forklare og forsvare årets økonomiaftale med handicapbesaprelser havde regeringen ifølge klage til Folketingets Ombudsmand reeelt udelukket alle andre medier end Danmarks Radio og TV2.

  Ombudsmand skal tage stilling til udelukkelse af medier ved pressemøde om kommuneaftale

  Folketingets Ombudsmand skal afgøre, om Finansministeriet i strid med forvaltningsloven afskar medier fra at deltage i pressemøde efter kommuneaftalen indgået i juni. Det er NB-Medier, der har klaget.
  Kandidater og nuværende byrådsmedlemmer bør stilles lige, når det gælder adgang til oplysning op til kommunalvalget. Det mener chefredaktør Arne Ullum.

  Kommune-medie vil med stor rabat give kandidater lige adgang til artikler

  I demokratiets ånd vil medie give kandidater til kommunalvalget lige adgang til analyser og artikler. Derfor kan bejlerne til byrådene nu få abonnement til symbolsk pris på NB-Kommune.
  "Vi tilbyder nu vores kunder, at de kan få en garanti mod at blive mødt med kæmperegninger for brud på vores ophavsret," oplyser chefredaktør for NB-Medier, Arne Ullum.

  Kæmperegning for brud på nichemedies ophavsret

  En kæmpe regning til Forsvarsministeriet for ulovligt at videresende et nichemedies artikler har skabt frygt for lignende opsigtsvækkende regninger i kommuner, regioner og ministerier. NB-Medier tilbyder nu kunderne garanti mod lignende sager.

  Nyt værktøj til dig

  Nu kan du nemt og hurtigt følge med i, hvad din kommune - og andre kommuner - udsender af nyheder. NB-Kommune samler kommunernes pressemeddelelser og egne nyheder ét sted og opdaterer hele tiden.
  Redaktør af NB-Økonomi Arne Ullum er for sin afslørende journalistik nomineret til Anders Bording Journalistprisen.

  NB-Økonomi er med i finalen om fornem hæderspris

  Fra vores egen verden: NB-Økonomi og redaktør Arne Ullum er med i finalen om en fornem pris for bemærkelsesværdig journalistik. Tidligere i år afslørede han under forhandlinger om den vigtige reform af systemet for udligning, at regeringen fremlagde misvisende tal.