Lars Weiss (S) overborgmester i København

Det er ikke al corona-rengøring i Københavns Kommune, der er foregået under velordnede forhold.

Mange tilfælde af snyd med corona-rengøring

Personale hyret ind til ekstra corona-rengøring i kommunerne bliver ifølge ny opgørelse udsat for social dumping. 'Det er kynisk og uacceptabelt, når virksomheder spekulerer i at underbetale deres medarbejdere,' siger Københavns overborgmester Lars Weiss (S).
    "I Københavns Kommune ønsker vi at gå forrest, når det kommer til at handle bæredygtigt," siger overborgmester Lars Weiss (S).

Stigende fokus på bæredygtige indkøb

Københavns Kommune har et stigende fokus på at gøre sine indkøb så bæredygtige som muligt. Det viser den første samlede årsrapport.
    "Det er noget svineri, når virksomheder spekulerer i underbetaling af medarbejdere. Det vil vi ikke acceptere her i København," siger overborgmester Lars Weiss (S).

Kommune vil uddele bøder for lønsnyd

Efter at have oprettet eget kontrolteam og indført krav om id-kort på store byggeprojekter går Københavns Kommune nu skridtet videre. Fremover vanker der bøder, hvis overenskomster brydes.