Kommunaldirektør

  Kommunaldirektør

  Christian Hesthaven blev departementschef for Udlændinge- og Integrationsministeriet i 2018, inden han i 2021 blev kommunaldirektør i Rebild Kommune. Tidligere har han også været ansat i Statsministeriet og Justitsministeriet.

  Kommunaldirektør bliver ny direktør for Nævnenes Hus

  Erhvervsminister Morten Bødskov har udpeget ny direktør for Nævnenes Hus. Christian Hesthaven er i dag er kommunaldirektør i Rebild. Han har fra jobbet inden da fået kritik af Instrukskommissionen i forbindelse med sagen om ulovlig adskillelse af asylpar.

  Fire ud af ti byrådsmedlemmer: Vi bliver inddraget for sent i den politiske proces

  BYRÅDET: Der er hug til nogle af borgmestrene i en rundspørge. Mange byrådsmedlemmer oplever, at de bliver inddraget for sent i de politiske processer i kommunen. Og kommunaldirektørerne læner sig meget op af borgmesteren.
  53-årge Rasmus Bjerregaard kommer med stor erfaring til jobbet som ny kommunaldirektør i Helsingør fra 1. marts.

  Ny kommunaldirektør i Helsingør

  Helsingør får ny kommunaldirektør. Det bliver Rasmus S. Bjerregaard, som kommer med megen erfaring fra den kommunale verden. Sidst fra sit nuværende job som kommunaldirektør i Holbæk.
  Billund Kommune ønsker en anden profil som kommunaldirektør og indstiller derfor Ole Bladt-Hansen til afskedigelse.

  Billund fyrer kommunaldirektøren

  Ole Bladt-Hansen er fortid efter ti år som kommunaldirektør i Billund Kommune. Økonomiudvalget har indstillet, at man ønsker en anden profil på posten.
  Kommunaldirektør Christian Roslev siger i et interview, at hans ledelse bygger på tillid til medarbejderne og ikke kontrol.

  Kommunaldirektør i forsvar: ‘Jeg har ikke haft kendskab til den praksis’

  Efter kritik og advarsel til kommunens event-chef i Aalborg svarer den øverst ansvarlige embedsmand nu for sig for første gang. Kommunaldirektøren ærgrer sig over, at forvaltningen ikke har haft fokus på godkendelsesprocedurer.
  Den nye kommunaldirektør i Rødovre Henrik Abildtrup kender kommunen særdeles godt.

  Ny kommunaldirektør i Rødovre

  Kommunalbestyrelsen i Rødovre har besluttet at lave en intern forfremmelse og gøre 48-årige Henrik Abildtrup til ny kommunaldirektør. Han har en solid baggrund i den kommunale verden.
  En kommunaldirektørs fuldskab under en julefrokost for år tilbage trækker stadig overskrifter.

  Kommunaldirektørs fuldskab under julefrokost spøger stadig

  En kommunaldirektør var så fuld under en julefrokost for år tilbage, at han forårsagede, at to ansatte kom til skade efter et fald. Sagen spøger stadig og giver anledning til rygter.

  Langt de fleste kommunaldirektører: Ja, min kommune kan drives mere effektivt

  Kommunerne kan drives bedre og mere effektivt, end de gør i dag. Det vurderer ni ud af ti kommunaldirektører i undersøgelse, hvor de efterlyser større digitalisering og indsats for lavere sygefravær.
  Inger Marie Vynne træder ved årsskiftet ind i jobbet som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune. Hun har mange års erfaring som topleder.

  Kerteminde ansætter Lejres fyrede kommunaldirektør

  Efter at være blevet fyret af et smalt politisk flertal i Lejre tiltræder Inger Marie Vynne ved årsskiftet som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune. 'Hun har vist, at hun kan styre en organisation igennem en udvikling og formået at skabe resultater, der kan mærkes,' udtaler Kertemindes borgmester.
  Annemarie Zacho-Broe finder det "meget tilfredsstillende, at der er sat et endeligt punktum" i hendes sag. Borgmester Steen Wrist (S) derimod er ikke tilfreds med sagens udgang.

  Fyret kommunaldirektør får cirka 3,2 millioner kroner

  Det ender med at blive en bekostelig affære for Fredericia Kommune, at man i 2021 fyrede kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe. Borgmesteren mener, det vil være økonomisk uforsvarligt fortsat at gøre en sag ud af fyringen.
  På rådhuset i Hedensted Kommune har politikerne valgt at skille sig af med kommunaldirektøren. Det kan blive en bekostelig affære, mener lokale medier.

  Gyldent håndtryk til kommunaldirektør vækker lokal opsigt

  Det kan sende et forkert signal til kommunens borgere, når en kommunaldirektør bliver gået før tid. Fratrædelsesordninger i millionklassen ligger langt fra den hverdag, som kommunens borgere lever med, skriver lokale medier.
  Lars Keld Hansen stopper som kommunaldirektør 1. april 2023 efter otte år på posten.

  Kommunaldirektør går på pension

  Kommunaldirektør i Lemvig Kommune Lars Keld Hansen har sagt sin stilling op og går på pension i april 2023.