Kommunaldirektør

  Kommunaldirektør

  Annemarie Zacho-Broe finder det "meget tilfredsstillende, at der er sat et endeligt punktum" i hendes sag. Borgmester Steen Wrist (S) derimod er ikke tilfreds med sagens udgang.

  Fyret kommunaldirektør får cirka 3,2 millioner kroner

  Det ender med at blive en bekostelig affære for Fredericia Kommune, at man i 2021 fyrede kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe. Borgmesteren mener, det vil være økonomisk uforsvarligt fortsat at gøre en sag ud af fyringen.
  På rådhuset i Hedensted Kommune har politikerne valgt at skille sig af med kommunaldirektøren. Det kan blive en bekostelig affære, mener lokale medier.

  Gyldent håndtryk til kommunaldirektør vækker lokal opsigt

  Det kan sende et forkert signal til kommunens borgere, når en kommunaldirektør bliver gået før tid. Fratrædelsesordninger i millionklassen ligger langt fra den hverdag, som kommunens borgere lever med, skriver lokale medier.
  Lars Keld Hansen stopper som kommunaldirektør 1. april 2023 efter otte år på posten.

  Kommunaldirektør går på pension

  Kommunaldirektør i Lemvig Kommune Lars Keld Hansen har sagt sin stilling op og går på pension i april 2023.
  Kommunaldirektør Christian Roslev skifter snart job. Han bliver nu associeret partner i et konsulentfirma.

  Aalborgs kommunaldirektør skifter job

  Kommunaldirektør i Aalborg Kommune, Christian Roslev, skifter job og skal fremover være partner i konsulentfirma. Se listen over 17 fratrådte kommunaldirektører i år.
  Steinar Eggen Kristensen er snart tidligere kommunaldirektør i Hedensted, hvis det står til Økonomiudvalget.

  Hedensted siger farvel og tak til kommunaldirektøren

  Der skal en anden profil til som kommunaldirektør i Hedensted Kommune, mener Økonomiudvalget. Derfor er Steinar Eggen Kristensen nu fritaget fra tjeneste, indtil byrådet godkender indstillingen.
  Sine Sunesen bliver fra 1. november kommunaldirektør på Bornholm. Hun har stor erfaring med sig til det nye job.

  Erfaren topleder fra organisationslivet bliver kommunaldirektør på Bornholm

  Sine Sunesen bliver ny kommunaldirektør på Bornholm. Hun er en af sværvægterne i organisations-verdenen og kommer til øen med mange års ledererfaring blandt andet fra KL.
  Kommunaldirektøren i Viborg Lasse Jacobsen må fremover stå udenfor døren, når der skal behandles sager vedrørende kommunens største almene boligselskab.

  Kommunaldirektør bliver sat uden for døren

  I kølvandet på sag med Søren Pape Poulsens lejlighed i Viborg bliver kommunaldirektøren fremadrettet sat uden for døren, når byrådet skal behandle sager vedrørende byens største almene boligselskab.
  Her er ejendommen, hvori formand for De Konservative, Søren Pape Poulsen bor, i Sct Mogens Gade 3 i Viborg. Den sidste generalguvernør i Dansk Vestindien Peter von Scholten har boet i huset.

  Kommunaldirektør tjekkes for inhabilitet i forbindelse med sag om Søren Pape-lejlighed

  Både kommunaldirektøren og Konservatives formand Søren Pape Poulsen indgå i en sag om attraktive lejligheder i Viborg, som kommer op på et byrådsmøde her onsdag. Kommunaldirektørens habilitet skal nu tjekkes, og der bliver talt i byen om pamperi.
  60-årige Anders Agger kommer med solid erfaring som kommunaldirektør til Lejre Kommune.

  Fritstillet kommunaldirektør bliver nu kommunaldirektør i Lejre

  Efter kun lidt over en måned som fritstillet har Anders Agger landet sig et nyt topjob. Han skifter kommunaldirektør-stolen i Rødovre ud med samme stol i Lejre. Hans forgænger i Lejre Inger Marie Vynne blev ifølge oppositionen i byrådet fyret af politiske årsager.
  Furesø Kommunes nye kommunaldirektør Nicolai Kragh Petersen kommer fra Københavns Kommune.

  Furesø henter ny kommunaldirektør i København

  Den nuværende ressourcedirektør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, Nicolai Kragh Petersen, skal fremover være kommunaldirektør i Furesø Kommune.
  Stine Johansen blive ny direktør i KL fra 1. oktober. Hun har siden 2015 været kommunaldirektør i Helsingør.

  KL ansætter ny direktør

  Den nuværende kommunaldirektør i Helsingør, Stine Johansen, bliver fra 1. oktober ny direktør i KL med ansvar for blandt andet klima og miljø. Hun kommer med en solid erfaring som topleder.
  Det var uberettiget, da Annemarie Schou Zacho-Broe blev fyret i 2021 som kommunaldirektør i Fredericia Kommune.

  Voldgift: Bortvisning af kommunaldirektør var uberettiget

  Kommunaldirektøren i Fredericia Kommune blev i 2021 uberettiget bortvist i sag om særbehandling, slår voldgift fast. 'Afgørelsen er en vigtig og principiel sejr for vores medlem og for alle offentligt ansatte,' siger formand fra Djøf og understreger, at 'Ingen kan afskediges på baggrund af rygtedannelser'.