Jammerbugt Kommune

  Jobcenter Jammerbugt tilbyder at komme ud til virksomheder hvor medarbejdere er ramt af sygdom eller helbredsmæssige problemer til en forebyggende indsats. Indsatsen har betydet, 139 medarbejdere har kunnet fortsætte i deres job i år.

  En særlig indsats forebygger sygemeldinger i Jammerbugt

  Jobcenter Jammerbugt har succes med at forebygge sygemeldinger ved at tilbyde virksomheder og medarbejdere en hurtig og effektiv hjælp. 139 borgere har i år kunnet fortsætte i deres job i stedet for at komme i et sygedagpengeforløb.
  Børnene og deres forældre kommer i 2023 til at mærke, at der er smalhals i en række kommuner.

  Stramme budgetter rammer børn og forældre

  I flere kommuner tyr man nu til besparelser på børneområdet for at få budgetterne for 2023 til at hænge sammen. Kortere åbningstider og flere lukkedage er nogle af konsekvenserne.

  Få kommuner klarer det meste af produktionen af vindmølle-strøm på land

  Det er nogle få kommuner, som lægger ryg til størstedelen af produktionen af strøm fra vindmøller på land. Det viser ny opgørelse, som giver et godt argument for nogle kommuner, når nu placeringen af mange nye høje vindmøller skal afklares. Se her, hvad din kommune bidrager med af el fra landvindmøller.
  I det nationale testcenter i Østerild i Thy kan man afprøve vindmøller på op til 330 meters højde. I det nye center blive højdegrænsen sat op til hele 450 meter.

  Nationalt testcenter med vindmøller højere end Eiffeltårnet mødes med skepsis

  Staten har kig på tre områder til at placere et nyt, nationalt testcenter med op til 450 meter høje vindmøller. Borgmestre i både Nord- og Sydjylland er skeptiske.
  Det smukke område Tranum skal ikke være naturnationalpark under de forudsætninger, som staten lægger op til. Det mener i Jammerbugts kommunalbestyrelse.

  Jammerbugt siger nej til naturnationalpark

  Kommunalbestyrelsen i nordjyske Jammerbugt afviser tilbud om at gøre naturområde til naturnationalpark. Der er 'flere, og store, lokale bekymringer,' siger borgmesteren.
  Hele kommunalbestyrelsen i Jammerbugt skal have mulighed for at diskutere alvorlige anklager mod to ledere. Det mener medlem af Økonomiudvalget Jørgen Ravn Christensen (K).

  Byrådsmedlem bruger sin standsningsret: Alvorlige anklager skal nu behandles i byrådet

  Hårde anklager om manipulation og frygtbaseret ledelse i Jammerbugt Kommune skal nu vendes i byrådet. Et konservativt udvalgsmedlem bruger sin såkaldte standsningsret.
  Transportsektoren er præget af tårnhøje klimaambitioner, og danskerne køber flere elbiler. Det giver udfordringer - også i turistkommunerne.

  Turist-kommune vil sikre ladestandere nok

  Behovet for ladestandere er stærkt voksende i disse år i takt med, at danskerne køber flere elbiler. Men bilister i yderkommuner tøver med at købe elbil af frygt for, at der er for få opladningsmuligheder. Nordjysk kommune vil nu gøre noget ved den problematik.
  Kommunernes budgetter på det specialiserede socialområde bliver ved med at sprænge.

  Derfor sprænger budgetterne på det specialiserede socialområde

  Budgetterne på det specialiserede socialområde fortsætter med at sprænge. Det er ikke nogen stor overraskelse, hvis man spørger landsformand for FSD Jakob Bigum Lundberg. Læs mere om, hvorfor udgifterne vokser.
  Mogens Gade vil helst se ungdomsspillere fra Fjerritslev, Brovst og Saltum slå igennem i Jammerbugt FC fremfor de mange udenlandske spillere, der er hentet til klubben af den nye tyske ejer.

  Borgmester kræver lokale på Jammerbugts udlændingehold

  Jammerbugt stillede i sidste uge med 11 udlændinge i en 1. divisionskamp. Kommunen har en markedsføringsaftale med klubben, så nu vil borgmester se lokale spillere på holdet.
  Jetsmark Stadion bliver snart prydet med Jammerbugts våbenskjold, hvis en ny sponsoraftale får flertal.

  Kommunalt sponsorat deler vandene i Jammerbugt

  Jammerbugt Kommune vil med et sponsorat støtte den lokale professionelle fodboldklub med 175.000 kroner, men ikke alle byrådsmedlemmer er tilfredse med den ordning.
  Et projektet om at få hjulpet psykisk sårbare unge videre gennemføres i et samarbejde mellem fire nordjyske kommuner Vesthimmerland, Thisted, Jammerbugt og Morsø.

  Nordjysk projekt skal hjælpe sårbare unge i job eller uddannelse

  En integreret indsats målrettet psykisk sårbare unge skal bane vej for, at flere kommer eller fastholdes i uddannelse eller job. Projektet,, der ledes fra Socialmedicinsk Enhed ved Aalborg Universitetshospital, er støttet med godt 6 mio. kr. fra Den A.P. Møllerske Støttefond.
  Borgmester Mogens Christen Gade (V) vil ikke lægge ny jord til vindmølleparker i Jammerbugt Kommune.

  Borgmester: Vi boykotter nye vindmølleparker

  Nordjyske Jammerbugt Kommune kommer ikke til at udpege nye områder til vindmølleparker. Det slår borgmesteren frustreret fast. Han er vred over, at kommunerne alene skal tage alle øretæverne fra naboer og naturforkæmpere. 'Vi er trætte af den måde, vi bliver behandlet på af Folketinget og regeringen,' siger borgmesteren.