Jammerbugt Kommune

  Hele kommunalbestyrelsen i Jammerbugt skal have mulighed for at diskutere alvorlige anklager mod to ledere. Det mener medlem af Økonomiudvalget Jørgen Ravn Christensen (K).

  Byrådsmedlem bruger sin standsningsret: Alvorlige anklager skal nu behandles i byrådet

  Hårde anklager om manipulation og frygtbaseret ledelse i Jammerbugt Kommune skal nu vendes i byrådet. Et konservativt udvalgsmedlem bruger sin såkaldte standsningsret.
  Transportsektoren er præget af tårnhøje klimaambitioner, og danskerne køber flere elbiler. Det giver udfordringer - også i turistkommunerne.

  Turist-kommune vil sikre ladestandere nok

  Behovet for ladestandere er stærkt voksende i disse år i takt med, at danskerne køber flere elbiler. Men bilister i yderkommuner tøver med at købe elbil af frygt for, at der er for få opladningsmuligheder. Nordjysk kommune vil nu gøre noget ved den problematik.
  Kommunernes budgetter på det specialiserede socialområde bliver ved med at sprænge.

  Derfor sprænger budgetterne på det specialiserede socialområde

  Budgetterne på det specialiserede socialområde fortsætter med at sprænge. Det er ikke nogen stor overraskelse, hvis man spørger landsformand for FSD Jakob Bigum Lundberg. Læs mere om, hvorfor udgifterne vokser.
  Mogens Gade vil helst se ungdomsspillere fra Fjerritslev, Brovst og Saltum slå igennem i Jammerbugt FC fremfor de mange udenlandske spillere, der er hentet til klubben af den nye tyske ejer.

  Borgmester kræver lokale på Jammerbugts udlændingehold

  Jammerbugt stillede i sidste uge med 11 udlændinge i en 1. divisionskamp. Kommunen har en markedsføringsaftale med klubben, så nu vil borgmester se lokale spillere på holdet.
  Jetsmark Stadion bliver snart prydet med Jammerbugts våbenskjold, hvis en ny sponsoraftale får flertal.

  Kommunalt sponsorat deler vandene i Jammerbugt

  Jammerbugt Kommune vil med et sponsorat støtte den lokale professionelle fodboldklub med 175.000 kroner, men ikke alle byrådsmedlemmer er tilfredse med den ordning.
  Et projektet om at få hjulpet psykisk sårbare unge videre gennemføres i et samarbejde mellem fire nordjyske kommuner Vesthimmerland, Thisted, Jammerbugt og Morsø.

  Nordjysk projekt skal hjælpe sårbare unge i job eller uddannelse

  En integreret indsats målrettet psykisk sårbare unge skal bane vej for, at flere kommer eller fastholdes i uddannelse eller job. Projektet,, der ledes fra Socialmedicinsk Enhed ved Aalborg Universitetshospital, er støttet med godt 6 mio. kr. fra Den A.P. Møllerske Støttefond.
  Borgmester Mogens Christen Gade (V) vil ikke lægge ny jord til vindmølleparker i Jammerbugt Kommune.

  Borgmester: Vi boykotter nye vindmølleparker

  Nordjyske Jammerbugt Kommune kommer ikke til at udpege nye områder til vindmølleparker. Det slår borgmesteren frustreret fast. Han er vred over, at kommunerne alene skal tage alle øretæverne fra naboer og naturforkæmpere. 'Vi er trætte af den måde, vi bliver behandlet på af Folketinget og regeringen,' siger borgmesteren.
  Der har igen været bøvl med et projekt om nye kæmpevindmøller. Denne gang har kommunen fået medhold.

  Kommune kan nu give grønt lys til omdiskuterede vindmøller

  Kongeørne og en klage har hidtil forhindret nordjyske Jammerbugt Kommune i at give grønt lys til opstillingen af 15 høje vindmøller ved naturområde. Men nu har kommunen fået medhold, og projektet kan gå i gang. Danmarks Naturfredningsforening ærgrer sig.
  Borgmesteren i nordjyske Jammerbugt Kommune, Mogens Christen Gade (V), bliver kritiseret af eksperter for sin håndtering af privat byggesag.

  Borgmester er i klemme med byggesag

  To eksperter kritiserer skarpt den nordjyske borgmester Mogens Christen Gade (V) for sin håndtering af privat byggesag og sætter spørgsmålstegn ved hans handlinger. Borgmesteren selv vil lade tilsyn vurdere sagen.
  Omkring ti udsatte unge i Jammerbugt Kommune får i det nye år tilbudt et lønnet fritidsjob i kommunen. Det kan blive forefaldende arbejde f.eks. i grønne områder eller med oprydning/rengøring.

  Kommune vil lønne udsatte unge for at tage fritidsjob

  Et fritidsjob betalt af kommunen skal hjælpe udsatte unge til at komme væk fra lediggang. Og nogle af de unge kan måske få mod på at arbejde i ældreplejen, mener kommunalbestyrelse. Professor vurderer, at modellen kan have noget for sig.
  En beslutning om at opføre vindmøller på land kan koste stemmer ved KV21, mener flere borgmestre.

  Borgmestre med vindmøller på samvittigheden bliver straffet på valgdagen

  Ny forskning viser, at borgmestre mister vælgernes opbakning ved næstkommende kommunalvalg, hvis der er blevet sat vindmøller op i lokalområdet. Borgmestre kalder på hjælp fra Christiansborg.
  Region Nordjylland og Jammerbugt Kommune har søsat et projekt, der skal styrke akutindsatsen i flere nærområder.

  Kommune og region vil styrke den borgernære sundhed

  Pilotprojekt styrker den fælles akutindsats i Jammerbugt Kommune – blandt andet ansættes en brobyggersygeplejerske til at støtte svage borgere, og det bliver nemmere at få taget blodprøver i nærområdet.