Ishøj Kommune

  Pædagogerne i Ishøj Kommune kan se frem til et årligt tillæg på 10.000 kr. for at give børnene mere kvalitet i hverdagen.

  En kommune mere giver pædagoger et lønløft

  Endnu en kommune i Storkøbenhavn giver et lønløft, som kan give stærkt efterspurgte pædagoger lyst til at blive i kommunen. Pædagogerne i Ishøj Kommune kan se frem til at få cirka 10.000 kroner mere om året i tillæg.
  Borgmester i Ishøj Kommune - Merete Amidsen - vil have kommunen ud af den fortælling om, at de skulle være særligt vanskeligt stillet økonomisk.

  Ishøj Kommune vil ikke længere betragtes som særligt vanskeligt stillet

  Der er kommet nye økonomiske boller på suppen i Ishøj Kommune, efter de har fået en ny borgmester. Nu vil de ikke længere betragtes som en kommune med svag økonomi. Det fortæller Ishøjs borgmester til NB-Økonomi.
  Der er virkelige store muligheder for at få flere i job i Ishøj Kommune, hvis kommunen får frihed på beskæftigelsesområdet. Det anfører borgmester Merete Amdisen (S) og udvalgsformand Rasmus Ørvad Boné (K).

  Endnu en kommune vil være frikommune på beskæftigelsesområdet

  Flere kommuner vil inderligt gerne være frikommuner på beskæftigelsesområdet. Nu melder Ishøj Kommune sig på banen med et budskab om, at kommunen har 'det største potentiale som frikommune på beskæftigelsesområdet' og henviser til sin multikulturelle borgersammensætning.
  Museet Arken har ifølge avisen Politiken fået sit tredje påbud fra Arbejdstilsynet på tre måneder.

  Tilsyn: Dårligt arbejdsmiljø kan gøre ansatte syge på Arken

  Kunstmuseet Arken har fået sit tredje påbud fra Arbejdstilsynet på tre måneder ifølge medie.

  Se din kommune: Fald i antallet af anbragte børn og unge

  De sidste fem år er der sket et fald i antallet af anbragte børn og unge. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Se udviklingen i din kommune her.

  Ny analyse: Unge, kvinder og etniske minoriteter chikaneres i lokalpolitik

  Særligt unge, kvinder og etniske minoriteter blev chikaneret ved kommunalvalget i november. Ishøjs borgmester, Merete Amdisen (S), oplever en forråelse af debatten.
  TV-Ishøj sender via Youtube direkte fra byrådsmøder.

  Ole Bjørstorps tv-kanal bliver kraftigt beskåret

  Tidligere bykonge i Ishøj Ole Bjørstorp var meget glad for TV-Ishøj, som han brugt flittigt og var finansieret af kommunale kroner. Byrådet har besluttet kraftig besparelse på stationen, der nu har lukket ned for såkaldt flow-tv.
  Ishøj Kommune har ifølge nyt benchmark landets bedste folkeskoler, hvis man måler dem på evnen til at sikre eleverne karakterer til at komme ind på en erhvervsskole. Kommunens nyvalgte borgmester Merete Amdisen (S) giver opskriften på, hvordan kommunen har nået den succes.

  Ishøj har landets bedste folkeskoler – Halsnæs de dårligste

  Se her, hvor meget forældre kan forbedre deres barns muligheder for uddannelsesmæssig succes ved at flytte fra Høje-Taastrup til Ishøj. Se også tallene for alle kommuner.
  Tidligere borgmester i Ishøj Ole Bjørstorp har forgæves kæmpet for at bevare sin bestyrelsespost i kunstmuseet Arken syd for København.

  Kamp om kommunal bestyrelsespost

  Ishøjs tidligere borgmester Ole Bjørstorp tager endnu en holmgang med kommunens nye borgmester Merete Amdisen. Bjørstorp ønsker at beholde sin plads i kunstmuseet Arkens bestyrelse og anfører, at det handler om at svække den politiske indflydelse på kunstmuseets drift.
  Borgmesterbilen i Ishøj bliver nu solgt. Og på den faste p-plads i parkeringskælderen bliver buret fjernet og måske erstattet af en p-plads forbeholdt handicappede.

  Endnu en borgmester: Nej, tak til borgmesterbil

  Endnu en ny borgmester fravælger at have en borgmesterbil. Denne gang er det Merete Amdisen (S) i Ishøj. Hun skriver om fravalget af borgmesterbil: 'Jeg har min el-cykel, og vi har jo gode kollektive trafikforbindelser.'
  Den snart tidligere borgmester i Ishøj Kommune, Ole Bjørstorp, forventer at blive mere aktiv i kommunens foreningsliv i det nye år.

  Afgående borgmester ser frem til foreningslivet

  Efter 21 år som borgmester i Ishøj går Ole Bjørstorp på pension efter nytår. Pladsen i byrådet for Ishøjlisten bliver overtaget af 23-årig.
  Ole Bjørstorp er siddende borgmester i Ishøj Kommune, men efter nytår er det slut. Hans gamle parti, Socialdemokratiet, overtager posten, mens Ole Bjørstorp har besluttet at gå på pension. (Arkivfoto).

  Trods plads i byråd går Ishøjs borgmester på pension efter nytår

  Ole Bjørstorp og hans nye liste fik tirsdag tre pladser i byrådet i Ishøj, men tabte borgmesterposten til S.