Hørsholm Kommune

  En øvelse med at få reduceret spidsbelastningstider gav fire medarbejdere på et plejecenter lyst til at gå op i tid.

  Få indblik i hvordan et plejecenter arbejder med at få personale op i tid

  Hvordan får man færre spidsbelastninger? Det er en af de opgaver, man arbejder med på et plejecenter i Hørsholm Kommune, hvor målet er, at flere går op i tid eller vælger fuldtid. Se også video.
  Borgmester Morten Slotved i Hørsholm Kommune savner flere konkreter i regeringens forslag om kommunale vagtværn, der nu er sendt til høring.

  Borgmester vil give vagtværn flere værktøjer i kamp mod indbrud

  Et lovforslag om kommunale vagter er sendt i høring, efter at folketingsflertal ikke har kunnet blive enige.
  Karen Blixen Museet ligger på Rungstedlund, der var den verdenskendte forfatters barndomshjem i Nordsjælland.

  Blixen Museum er lukningstruet efter finanslovsudspil

  Regeringen vil ikke længere støtte Karen Blixens barndomshjem i finanslovsudspil. Det truer museets eksistens.

  Hørsholm Kommune: Sidsteplads når det gælder tilfredshed blandt forældre

  Tilfredshed blandt forældre til børn i daginstitutioner i Hørsholm Kommunen er generelt fin, men kommunen lander på en sidsteplads blandt landets 98 kommuner. En af grundene til at Hørsholm ender nederst, kan hænge sammen med, at kommunen, trods efterspørgsel, har få tilbud om dagpleje, lyder det fra Kultur- og Velfærdsdirektøren.
  11 kommuner skal i løbet af det næste års tid udarbejde en strategi for, hvordan de har tænkt sig at forbedre indeklimaet på skolerne. Der er dårlig luft i mange klasseværelser.

  11 kommuner skal forbedre indeklima på lokale skoler

  Dårligt indeklima er en hæmsko på flere skoler. For høje temperaturer og tung luft er nogle af de vilkår skoleelever og lærere færdes under. Det vil 11 kommuner nu lave om på.
  Nogle kommuner kan bryste sig af, at eleverne på kommunens skoler i gennemsnit trives godt.

  Her trives skoleeleverne bedst

  Skoleeleverne i Hørsholm Kommune er i gennemsnit dem, der trives allerbedst i hele Danmark. Det viser en ny opgørelse. Se her om din kommune er med i topti.
  Marcus Guldager er en af de unge byrådsmedlemmer, der ofte møder synspunktet om, at han er for ung til arbejdet i byrådssalen.

  Yngre byrødder møder aldersdiskrimination

  En stor del af de unge kommunalpolitikere bliver mødt med en hård tone og chikane på grund af deres alder. Det kan blive problematisk, da de unge i forvejen er i undertal i de danske byråd.
  I Hørsholm Kommune håber man på, at det nye initiativ kan være med til at ændre de unges alkoholvaner og skubbe debutalderen en smule frem i livet.

  Hørsholm Kommune satser på ny alkoholpolitik

  En række nye initiativer, som skal sikre, at børn og unge ikke bliver skadet af alkohol og andre rusmidler, er blevet sendt til høring i Hørsholm Kommune. Den nye politik skal blandt andet klæde de unge på til mødet med alkoholen.
  Regnbueflag har ikke noget at gøre som her på rådhuset i København eller i toppen af kommunale flagstænger. Det mener landskendt politiker.

  Kendt politiker vil have regnbueflag væk fra rådhuse

  Regnbueflag skal ikke hænge i rådhusenes flagstænger her under Pride-ugen. Det mener den tidligere formand for Kristendemokraterne og nu byrådskandidat Stig Grenov. Han føler sig ekskluderet af regnbueflaget.

  Nyt gigantisk spildevandsprojekt møder modstand

  Der forventes modstand til et åbent hus-arrangement i Hørsholm torsdag. Til arrangementet skal borgerne informeres om et projekt, hvor fire kommuners spildevand potentielt skal samles et sted.
  Hørsholms borgmester Morten Slotved (K) har fået en træls afslutning på sin ferie.

  Vaccineret borgmester ramt af corona

  Hørsholms borgmester Morten Slotved (K) er blevet ramt af corona, selvom han for længst er færdigvaccineret. Fra sin isolation kommer han med en opfordring.
  Der er set smitte med en særlig coronavariant i Hørsholm. Kommunen opfordrer derfor borgerne til at blive testet, skriver TV 2 Lorry.

  Hørsholm opfodrer borgere til test efter fund af variant

  Borgmester siger til TV 2 Lorry, at der er tilfælde med brasilianske variant. Det kan styrelse ikke bekræfte.