Høje-Taastrup Kommune

  Michael Ziegler melder om fremgang i kampen mod akut leukæmi. Men erkender også, at kampen kan blive langvarig.

  ‘Mindre hår – mere håb!’

  Borgmester og topforhandler Michael Ziegler (K) er ramt af akut leukæmi. Efter en måned melder han om fremgang i sygdomsforløbet. Og sågar humor har han overskud til at udvise.
  I et opslag på Facebook forklarer Michael Ziegler, at han har akut leukæmi. "Lige nu er min tilværelse sunket helt i grus," skriver han.

  KL-udvalgsformand og borgmester Ziegler langtidssygemeldt: Jeg har leukæmi

  Udvalgsformand i KL og borgmester i Høje-Taastrup Michael Ziegler har langtidssygemeldt sig på grund af blodkræft-sygdommen leukæmi. 'Jeg føler at jeg bevæger mig i en mørk tunnel,' skriver han.
  Ekstra poster i bl.a. bestyrelser og udvalg er med til at skubbe lønnen i vejret hos lokalpolitikere. Blandt de borgmestre, der i Region Hovedstaden tjener mest, er øverst til venstre Michael Ziegler (K), øverst til højre Sophie Hæstorp Andersen (S), nederst til venstre Thomas Lykke Pedersen (S) og nederst til højre Thomas Gyldal Petersen (S).

  Se hvor meget fremtrædende borgmestre i Region Hovedstaden tjener

  Flere af de storkøbenhavnske borgmestre har en del bestyrelsesposter, der samlet set gør dem vellønnede. Det kan man se med borgmestrene i Høje-Taastrup, Fredensborg og Herlev. 'Det er vist ikke til diskussion, at jeg har en fin årsløn,' siger borgmester.

  Kommunaldirektør: Meget bøvl og bureaukrati stammer fra arbejdspladsen

  Høje-Taastrup Kommune har i årevis arbejdet med at fjerne bureaukrati i kommunen. Meget bøvl stammer fra den enkelte arbejdsplads, siger kommunaldirektør.
  Elever i 0. til 3. klasse på skolen Læringshuset i Høje-Taastrup skal ikke møde op på skolen frem til onsdag i næste uge. (Arkivfoto)

  Smitteudbrud sender indskolingsbørn hjem fra skole i en uge

  Indskolingen på skolen Læringshuset i Høje-Taastrup skal ikke komme på skolen indtil onsdag i næste uge.
  Michael Ziegler (K), borgmester i Høje-Taastrup Kommune tjener 766.686 kroner om året udover sin borgmesterløn.

  Flere hovedstadsborgmestre tjener over halv million på lønnede poster

  Langt de fleste borgmestre i hovedstadsområdet har lønnede sidehverv, og mange tjener store summer på dem. For en enkelt borgmester giver det en samlet løn, der er højere end statsministerens.
  Hurtigt kørende busser - såkaldte BRT-busser - baner vejen for nye, store byggerier i hovedstadsområdet.

  Hurtigbus-linjer giver kommuner grønt lys til store byggerier

  Fem kommuner i hovedstadsområdet får mulighed for at få opført store byggerier i de ellers forholdsvis tætbebyggede kommuner. Det sker som følge af en statslig forsøgsordning i forbindelse med hurtigbus-ruter - såkaldte BRT-linjer.
  Høje-Taastrup Kommune er én ud af i alt 13 danske kommuner, som de seneste 15 måneder har indberettet cyberangreb til Datatilsynet, hvor hackere er trængt ind.

  Hackere brød ind i 13 kommuners mailkonti

  I løbet af 15 måneder er hackere brudt ind i mindst 13 danske kommuner - blandt andet i Høje-Taastrup, Middelfart og Hjørring kommuner.
  Det er slut med at hænge valgplakater op i træerne i Høje-Taastrup Kommune frem mod KV21.

  Vestegnskommune dropper at hænge valgplakater op på træerne

  I Høje-Taastrup Kommune har byrådet besluttet at ændre de hidtidige regler for, hvor politikerne må hænge plakaterne op til KV21.
  Nogle kommuner er kommet til uden lovhjemmel at yde støtte til opstilling af ladestandere til el-biler. (Standeren her har ikke relation til artiklen)

  Kommuner har uden lovhjemmel opsat ladestandere

  Flere kommuner har opsat ladestandere til elbiler, selv om de ikke har loven med sig. Se nogle af dem her. Minister bebuder ny lovgivning.
  Høje-Taastrups borgmester, Michael Ziegler, råber nu op om hjælp til vaccineindsats.

  Borgmester til minister: Vi har brug for hjælp med vaccineindsatsen

  Høje-Taastrups borgmester ser dårlig vaccine-tendens og har behov for særligt ét redskab til at målrette vaccineindsatsen. Flere borgmestre bakker op.
  Offentlig innovation handler ikke alene om teknologi. Et samarbejde mellem Høje-Taastrup Kommune og De Forenede Dampvaskerier (DFD) sikrer leverance af genbrugstøj til medarbejderne. (Modelfoto)

  Private virksomheder spiller en central rolle i offentlig innovation

  Offentlig innovation er ikke et rent offentligt fænomen, som de offentligt ansatte alene har æren for. Det fremgår det af en ny publikation udsendt af Center for Offentlig Innovation, der fra årsskiftet udgør grundstenen i en ny OPS-enhed