Glostrup Kommune

  Borgmesterkandidat i Glostrup Piet Papageorge (V) måtte kæmpe med ikke at blive for rørstrømsk, da han varmede Venstres 'plakat-ophængere' op i lørdags.

  Kandidat-dagbog: ‘Min stemme knækker nærmest over, da jeg med tre gange tak byder velkommen...

  Det var noget af en følelsesmæssig rutschebanetur, da kandidat til borgmesterposten Piet Papageorge (V) havde 'valgplakat-weekend'. Han blev både rørt, glad - og måtte håndtere sure opslag på Facebook. Det fortæller han levende om i denne dagbog, som er henvendt især til KV21-kandidater.

  Markante forskelle i kommuners udgifter til administration og ledelse

  Kommunerne Holbæk, Horsens, og Fanø bruger forholdsvis få penge på administration og ledelse. Modsat bruger Læsø, Ballerup og Egedal relativ mange penge på forvaltning. Det viser ny benchmark-analyse. Se tallene for din kommune her.
  Kommunerne skal inden 1. juli indføre affaldssortering i ni fraktioner. Det får mange til at spørge borgerne til råds. (Arkiv)

  Affald: Kommuner tager borgerne med på råd

  I flere kommuner er overvejelserne om fremtidens affaldshåndtering højt på prioriteringslisten. Og der er særligt fokus på at inddrage borgerne og høste fra deres erfaringer.
  For to måneder siden stillede Marlene Frandsen op til at blive Venstres spidskandidat i Glostrup Kommune. Nu forlader hun partiet.

  Byrådsmedlem går fra Venstre

  Byrådsmedlem forlader Venstre og smækker med døren. Partiet fører lokalt 'en til tider erhvervsfjendtlig tilgang til virksomheder, der byder på opgaver i kommunen,' siger afhopperen.
  Der har været fart på landets jobcentre mens corona har haft tag i samfundet. Antallet af ledige på kontanthjælpsydelser er således faldet mærkbart siden februar.

  Kommuner: Klar strategi har hjulpet ledige på kontanthjælpsydelser igennem coronakrise

  To kommuner forklarer fald i ledige på ydelserne med bevidste valg i jobcentrene. En tredje kommune undrer sig over en pludselig tilgang af skrøbelige unge.
  Borgmester John Engelhardt, Glostrup Kommune (V) genopstiller ikke ved det kommende kommunalvalg. (Arkiv)

  Borgmester stopper efter 11 år på posten

  Borgmester i Glostrup Kommune John Engelhardt (V) genopstiller ikke ved KV21. Efter 25 år i lokalpolitik skal det nu være familien, der skal fylde mest.