Genbrugspladser

  Genbrugspladser

  Det bugner med affald på genbrugsstationerne over hele landet. Aarhus Kommune har aldrig fået leveret så meget som i 2020. (Arkiv)

  Genbrugspladserne oplever rekordår

  Der var run på genbrugspladserne i corona-året 2020. I Aarhus Kommune blev der således i fjor fragtet mere affald til genbrugspladserne end nogensinde før. Det er især mere byggeaffald, der er blevet kørt til genbrug.
  Borgerne har været glade for på genbrugspladsen i Bogense at kunne købe flis, som f.eks. kan bruges som bund på legepladser og rundt om planter.

  Kommune solgte ulovligt perlesten

  Bogense Genbrugsplads i Nordfyns Kommune har ulovligt solgt perlesten, flis og grus til private. Det var egentlig bare en service til borgerne, siger direktør.
  Frivillig forening i Vojens trækker Haderslev Kommune i Ankestyrelsen i en strid om gebyrer. (Arkiv)

  Forening indklager kommune til Ankestyrelsen i gebyr-tvist

  Har Haderslevs forsyningsselskab ulovligt krævet gebyr af frivillige organisationer? Det mener frivillige humanitær forening i Vojens, som ikke vil betale gebyr for at bruge genbrugsplads.
  Tre genbrugspladser i Horsens Kommune blev ved corona-nedlukningens begyndelse udstyret med private sikkerhedsvagter for at regulere trafikken.

  Stor regning for coronavagter

  Horsens Kommune må betale stor regning for at have hyret privat vagtfirma til at regulere trafikken ved genbrugspladser under coronaepidemien. Kommunen regner med, at staten betaler regningen.