Efterårets MeToo-debat, med fokus på blandt andet seksuelt krænkende adfærd i politik, kan betyde, at valgåret næste år, bliver kvindernes år, det mener eksperter.

Byrødder: Vores omdømme får større betydning ved KV21

Tre ud af fire byrådsmedlemmer vurderer, at deres personlighed og omdømme kommer til at få større betydning ved kommunalvalget næste år sammenlignet med valget i 2017. Fokus på omdømmet kan gøre, at KV21 bliver kvindernes valg, siger eksperter.
Haslev er oprindeligt en gammel landsby, der med anlæggelsen af banen i 1870 udviklede sig hastigt og fik både rådhus, tinghus, butikshandel, teater, håndværksvirksomheder og industri.

Kommunal prioritering af kulturarv gav pote i konkurrence

Haslev løb med sejren i konkurrencen om Danmarks smukkeste stationsby foran nummer to, Bramming, og nummer 3, Odder. Bag førstepladsen ligger en lokal indsats for et særligt kulturmiljø.
Billedskolen Storstrøm har undervisningen for børn og unge mellem 6-16 år på ugentlige fritidshold i Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Faxe, Stevns og Næstved Kommune.

Tværkommunal billedskole tilpasset individuelle behov

Billedskolen Storstrøm er et samarbejde mellem kommunerne i Kulturregion Storstrøm og ønsket om at styrke billedkunstundervisningen for børn og unge fortsætter sandsynligvis ud over aftaleperioden.
Pyloner med reklamer, som denne ved Fredericia, er i søgelyset hos Vejdirektoratet. Det er flere kommuner utilfredse med. (Arkiv)

Kommuner går i fælles kamp mod Vejdirektoratet

Vejdirektoratet har påbudt flere kommuner at fjerne høje pyloner med firmalogoer ved motorveje, men det går ud over udviklingen af provinsens erhvervsliv, mener kommunerne. De henvender sig nu til ministeren om hjælp.
Ringsted Kommune stiller fra i dag af en bolig til rådighed for coronasmittede fra Faxe Kommune

Kommuner hjælper hinanden med isolationsfaciliteter til coronasmittede

Ringsted Kommune tilbyder fra i dag isolationsfaciliteter til coronasmittede borgere fra Faxe Kommune. 'Naturligt, at vi hjælper hinanden,' siger borgmester.
Camilla Meyer (t.v.) og Nadia Bruun Thurø er ikke imponerede over borgmester Ole Vives form for humor efter opslag på sociale medier.

‘Uværdigt for en borgmester’

Faxe Kommunes borgmester kom i regulær modvind i går med tweet og Facebookopslag om seksuelle krænkelser. Byrådskolleger er ikke imponerede over borgmesterens humoristiske sans.
Faxe Kommunes borgmester, Ole Vive (yderst til højre), kalder coronatilfælde blandt håndværkere i kommunen for en "ulykkelig situation".

Coronaudbrud i Faxe Kommune: 36 håndværkere er smittet

143 håndværkere på tre adresser er testet efter et tilfælde af covid-19. Foreløbigt er 36 testet positive.
Ole Vive (V), borgmester i Faxe Kommune.

Borgmester: ‘Til dem jeg har klappet i røven!! UNDSKYLD!’

Faxes borgmester Ole Vive (V) prøvede at være morsom på Twitter ved at lave grin med sexkrænkelser. Det udløste en storm af vrede kommentarer og kan koste ham stemmer ved KV21. Nu skriver han om sit tweet: 'Det var klodset og kan misforstås.'
Skal svinefarmeren have lov til at holde endnu flere svin? Sådanne spørgsmål er man ret hurtigt til at få afklaret i kommunerne Sorø, Vejen og Faxe.

Sorø Kommune er landets hurtigste til at sagsbehandle sager om husdyr

Sorø Kommuner efterfulgt af Vejen og Faxe er landets hurtigste til at sagsbehandle landmænds ansøgninger om husdyrgodkendelser. Derimod går det langsomt på Bornholm og Langeland. Det viser nye tal.

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger