Favrskov Kommune

  "Det kan ikke passe, at der skal spares penge på mad til de ældre," siger Erik Bertelsen formand for ældreråd.

  Ældre presses til at vælge bestemt madpakke – ellers er der ingen hjælp

  En gruppe ældre borgere skal fremover vælge kommunens madpakketilbud, hvis de vil have hjælp til frokosten. Det skaber vrede hos flere pensionister. 'Det er bedrøveligt og ikke værdigt over for borgerne,' siger konservativ byrådskandidat.
  Søren Olesen, formand for Erhvervshus Midtjyllands bestyrelse, glæder sig over væksten i 2020.

  Iværksætteriet led et knæk i corona-2020. Bare ikke i Midtjylland

  Mens antallet af nystartede virksomheder er faldet på landsplan under coronapandemien, har kommuner i Region Midtjylland oplevet en vækst i iværksættere på syv procent i løbet af 2020. Se udviklingen for de midtjyske kommuner her.
  Flere østjyske kommuner forventer at samarbejde om logistikken, når de nye affaldssorteringer bliver sat i værk inden for de kommende år. (Arkiv)

  Kommuner vil samarbejde om skraldesortering

  Fire kommunale affaldsselskaber vil gå sammen om at indføre de samme sorteringsmetoder. Nu er det op til politikerne at afgøre, om der skal være fælles fodslag.
  Det er med en god del kommunal erfaring i bagagen, at 47-årige Rasmus Møller bliver kommunaldirektør i Syddjurs Kommune fra årsskiftet.

  Ny kommunaldirektør i Syddjurs

  Rasmus Møller bliver ny kommunaldirektør i Syddjurs Kommune fra årsskiftet. Han kommer fra en stilling som direktør for Børn og Kultur i Favrskov Kommune og har erfaring med flere forskellige kommunale driftsområder.
  Kommunaldirektør i Favrskov Kommune Jan Kallestrup beder kommunens medarbejdere om at slå smitte-app fra, når de er på arbejde. (Arkiv)

  Kommune til medarbejdere: Sluk smitteapp på arbejdet

  Favrskov Kommune beder medarbejdere slukke for deres smittestop-app, når de er på arbejde: Appen giver for mange besked om at isolere sig og blive testet, mener kommunaldirektør.
  Seks kommuner stiller nu krav om, at passagerer i busserne skal have mundbind på.

  Krav om mundbind i bus og tog indføres i seks kommuner

  Et krav om mundbind i offentlig transport udvides til at gælde i yderligere fem kommuner, oplyser ministerium.