"Lad være med at belemre politikerne med besvarelse af spørgsmål fra andre myndigheder. Det kunne jo resultere i udmeldinger, der ikke flugter med forvaltningens planer og prioriteringer." Det er et af 10 ironisk mente råd, som byrådsmedlem Jens Peter Hansen (V) fra Randers Kommune giver.

Forvaltningens 10 tricks til værn mod enfoldige politikere

KOMMENTAR: 'Glem sagen. Lad være med at belemre politikerne med besvarelse af spørgsmål fra andre myndigheder. Sørg for at servere godt med mad og drikke - så bliver politikerne medgørlige.' Det er 3 af 10 ironisk mente råd, som byrådsmedlem Jens Peter Hansen (V) fra Randers her giver embedsmænd i kommunerne.
Helle Linnet er en kendt skikkelse i den kommunale verden, hvor hun har været chef og direktør i 29 år.

Direktør og formand for socialcheferne stopper

Social- og arbejdsmarkedsdirektør i Vordingborg Helle Linnet, som også er formand for Socialchefforeningen, stopper med udgangen af oktober efter 29 år som chef og direktør. 'Det er en af kommunesektorens stærkeste socialfaglige personligheder, som takker af,' siger kommunaldirektør.
"Under covid-19 havde vi gode erfaringer med virtuelle møder, der er perfekte til informationsoverlevering," siger Lars Møller, kommunaldirektør i Holstebro.

Ny viden om ledelse opsamlet i Holstebro Kommune

Corona-tiden har vist, at der kan være store gevinster ved virtuelle møder. Og forskellige situationer kræver i høj grad forskellige former for ledelse. Det viser en ny undersøgelse blandt 104 ledere i Holstebro Kommune.