"Boblberg er det nyeste tiltag til at styrke især den mentale sundhed blandt borgerne," siger Vicky Holst Rasmussen (S), formand for Social- og Sundhedsudvalget i Egedal Kommune.

Kommune sætter ekstra ind mod ensomhed

Corona gør, at ekstra mange bliver alene i julen og bliver plaget af ensomhed. På den baggrund har kommune netop iværksat en samarbejdsaftale med den digitale platform Boblberg.
Pædagogerne i Egedal er alle blevet udstyret med flyverdragter, for at styrke udelivet i forbindelse med corona-udbruddet.

Kommune køber flyverdragter til ansatte

Udelivet i institutioner og SFO er blomstret op under corona-krisen. Derfor går Egedal nu foran som kommune og sørger for flyverdragter til alle faste pædagoger og medhjælpere, så de kan holde varmen i en kold tid.
Der kan godt være fremtid i at danne en lokalliste, som Tønders borgmester Henrik Frandsen har valgt at gøre. Det fastslår professor.

Lokallisterne overlever på trods

Færre og færre stemmer på lokallisterne, men alligevel overlever de - også ved KV21. Det spår eksperter og fremhæver blandt andet, at det er nemt at oprette en lokalliste.
Der bliver ingen lange farvel fra mor i daginstitutioner i Egedal Kommune. Familieudvalget har besluttet at gøre ude-farvel til en permanent ordning. (Arkiv)

Kommune fortsætter med ude-farvel i daginstitutionerne

Egedal Kommune har haft så gode erfaringer med indgangsfarvel ved børnehaver og vuggestuer, at ordningen nu skal gøres permanent.
Borgmester Karsten Søndergaard (V) i Egedal Kommune lover job til ledige, der tager en sosu-uddannelse, efter de er belevet ledige under coronakrisen. (Arkiv)

Kommune garanterer sosu-job til coronaledige

Tag sosu-uddannelsen, så har vi et job til dig bagefter. Den garanti giver nordsjællandske Egedal Kommune til de borgere, der er blevet ledige under coronakrisen.
Egedal Kommune kritiserer SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S) for at have fået en stor begmand fra klagenævn.

Egedal får bøde for fejl i udbud og kritiserer SKI

Egedal Kommune skal betale en bøde på 90.000 kr. for et forkert håndteret udbud på et nyt løn- og personalesystem. Kommunen går i clinch med den fælles indkøbsservice SKI. Også koncernen Fujitsu har klaget over Egedals udbud.
Normalt giver Egedals borgmester Karsten Søndergaard (V) gerne en kop kaffe for at komme i dialog med vælgerne. I dag er det i stedet is ved badesøen Buresø.

Borgmester deler is ud for at få kontakt

Egedals borgmester Karsten Søndergaard (V) deler i dag is ud ved badesø for at komme i dialog med borgerne. 'Det giver super god mening at lægge pop-up kontoret der, hvor der er masser af mennesker,' siger borgmesteren.