Det Radikale Venstre

Det Radikale Venstre

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) slår fast, at kommuner og myndigheder vil lukke områder meget hurtigt ned, når der igen - som i Kolding -kommer større lokale smitteudbrud.

Regeringen lemper på restriktioner

Et smalt politisk flertal vil fra på mandag delvist genåbne samfundet. Bornholm, Nord- og Vestjylland får særstatus. Genåbningen hviler på, at blandt andre lærere og elever bliver testet langt oftere. Få overblik over lempelserne her.

Radikal kommunalordfører opstiller til byrådet

Den radikale kommunalordfører Kathrine Olldag stiller op til byrådet i Vordingborg Kommune.
Den radikale kommunalordfører Kathrine Olldag er utilfreds med social-og indenrigsministerens ambitionsniveau for afbureaukratisering i kommunerne på baggrund af de seneste frikommuneforsøg.

Radikale: Frikommuneforsøg skal ikke bare være flotte ord i Socialdemokratiets valgprogram

Venstre og Radikale presser på for hurtigere implementering af forslag fra frikommuneforsøg. Regeringen vil først vurdere de mange forslag og eventuelt komme med lovforslag til efteråret.
Regeringen og dens støttepartier afsætter flere penge til voksne i daginstitutionerne. Det betyder, at minimumsnormeringerne kan indføres hurtigere. Det sker dog ikke på institutionsniveau, men på kommuneniveau. Det betyder, at man ikke kan være sikker på, at minimumsnormeringerne er opfyldt i den enkelte daginstitution.

Minimumsnormeringer i daginstitutioner rykkes ét år frem

Regeringen og dens støttepartier er enige om at afsætte ekstra 200 millioner kroner til flere voksne i børnehaver og vuggestuer næste år. 'Det er en historisk aftale, som indeholder minimumsnormeringer ved lov', siger SF-formand Pia Olsen Dyhr.
Sofie Carsten Nielsen har fået en stormfuld start som politisk leder for Radikale Venstre. Onsdag aften fortæller formanden for partiets kommunalpolitiske netværk, at byrødderne står samlet bag den nye leder.

Radikale byrødder står samlet bag ny politisk leder

Der er interesse i, at alt kommer ud, hvis der er konflikter i partiet, siger formand for det kommunalpolitiske netværk efter møde onsdag aften.

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger