Formand Jakob Ellemann-Jensen og Venstre er i en række kommuner afhængige af, at Pernille Vermund og Nye Borgerlige kan samle mange tabte DF-stemmer ved KV21 op, hvis der fortsat skal være en Venstre-borgmester.

Venstreborgmestre afhængige af succes for Nye Borgerlige ved KV21

Seks Venstre-borgmestres skæbne kan blive afgjort af, om Nye Borgerlige er i stand til at samle de mange vælgere op, som forlader Dansk Folkeparti. Se de seks borgmestre i farezonen.
En digital hjælpepakke skal hjælpe med at holde nærdemokratiet stærkt i Vejle Kommune.

Kommune vil hjælpe nærdemokratiet med digital hjælpepakke

Med en digital hjælpepakke har kommunalbestyrelse besluttet at lokalråd skal have it-hjælp til virtuelle generalforsamlinger og møder.
Det vil sætte al udvikling i kommunen i stå, hvis alle store beslutninger skal til folkeafstemning lokalt, mener byrådsmedlem Kim Sunesen (V).

Byrådsmedlem: Lokale afstemninger er ‘populisme i sin værste form’

Det er en dårlig idé at lave lokale folkeafstemninger om større sager. Det er populisme og kan sætte al udvikling i stå, mener byrådsmedlem fra Venstre.
Byudvikling - som her på havnefronten i Aalborg - bliver et centralt tema ved KV21. Det vurderer fire ud af ti byrådsmedlemmer.

Klima og byudvikling bliver centrale temaer ved KV21

Skal der solceller på de kommunale bygninger? Skal der bygges boliger på den gamle havnegrund? Klimaindsats og byudvikling bliver meget vigtige temaer ved KV21. Det viser ny undersøgelse.
Kom og bland dig i politik sammen med os, lyder det fra byråd.

Samlet byråd: Kom ind i kampen og bliv kandidat ved KV21

Vær nu god og omsæt dit engagement i det lokale liv til politik. Stil op til kommunalvalget næste år. Sådan lyder en noget usædvanlig opfordring fra et samlet byråd.
Hvis der ikke er en effektiv coronavaccine klar om et år, kan det blive nødvendigt at tage nye forholdsregler ved kommunalvalget for at mindske smitterisiko. Her er der fuldt hus på Frederiksberg Rådhus under regions- og kommunalvalget i 2017. (Arkiv)

Et år til KV21: Corona kan forandre valgdagen

Om et år er der kommunalvalg. Ministerie ser på mulige tiltag på valgdagen, hvis corona stadig er i omløb.