Dansk Socialrådgiverforening

  Dansk Socialrådgiverforening

  I en ny rundspørge blandt socialrådgivere på børneområdet svarer 9 ud af 10, at lave ydelser til forældrene forringer trivslen hos børnene.

  20 organisationer til Christiansborg: Ingen børn skal leve i fattigdom i Danmark

  Børn tager skade af at vokse op i fattigdom. Derfor bør politikerne sætte kampen mod børnefattigdom øverst på dagsordenen. Sådan lyder opfordringen fra 20 organisationer forud for anbefalingerne fra Ydelseskommissionen.
  En skandalesag på socialområdet i Gulborgsund bliver ved med at trække tråde. Byrådet med borgmester John Brædder i spidsen har brugt meget krudt på sagen.

  Fyringer i kølvand på skandale

  Efter skandalesag i Guldborgsund Kommune er tre sagsbehandlere blevet fyret. HK Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening er 'nysgerrige på', om fyringerne skyldes, at de tre sagsbehandlere har ytret sig kritisk.
  Nu skal vi se at få styr på den skandaleramte afdeling Børn & Familie i Guldborgsund. Det fastslår udvalgsformand Simon Hansen (S) (til venstre) og borgmester John Brædder (Guldborgsundlisten).

  Nu skal der ryddes op efter skandale

  Økonomiudvalget i Guldborgsund vil have ryddet op i den skandaleramte afdeling Børn & Familie. Det var her ansatte fik en ulovlig instruks om at spare på hjælpen til blandt andre tvangsfjernede børn.