Bureaukrati

  Bureaukrati

  Der er alt, alt for meget bureaukrati forbundet med at skulle administrere regeringens nye varmepakke, mener Solrøds borgmester Emil Blücher (LA).

  Ny borgmester kritiserer regeringen for bureaukratisering

  Regeringens varmepakke er en ommer. Det mener borgmester Emil Blücher fra Liberal Alliance. Han kritiserer, at 'kommunerne skal bøvle med varmepakke-bureaukrati i overmål'.
  Kulturminister Joy Mogensen (S) indbyder til konference for at få fjernet bureaukratiske krav til foreningerne.

  Minister: Foreningslivet skal ryddes for bureaukratisk bøvl

  Bestyrelser i foreninger skal udsættes for så lidt bureaukratisk bøvl som muligt. Det mener kulturministeren og inviterer til konference om, hvordan man kan fjerne administrativt bøvl og give foreningerne bedre fysiske rammer. Håbet er at stoppe medlemsflugt efter corona.
  "Vi har i mange år forsøgt at drive vores kommuner meget effektivt, og det er godt. Men det betyder også, at vi har oparbejdet mange kontrolsystemer," siger Socialdemokratiets kommunalordfører Birgitte Vind til Berlingske.

  Kommunale ledere: Vi får mere bureaukratisk bøvl

  Både mine medarbejdere og jeg selv bruger mere tid på dokumentation og kontrol end tidligere. Det siger to ud af tre kommunale ledere i ny måling. Vi må opgive noget af al den kontrol, siger kommunalordfører.