Boligorganisationer i Brøndby Strand får fremover nemmere ved at henvende sig til beboere, der er blevet dømt for kriminalitet. (Arkiv)

Nyt slags partnerskab skal øge trygheden i belastet område

Landets første partnerskab mellem kommune, politi og boligorganisationer har set dagens lys: Nu bliver det nemmere for boligforeninger at registrere og handle på dømte lovovertrædere.
Der kan blive gjort mindre rent hos de ældre i Brøndby Kommune som følge af, at en stor del af personalet er ramt af covid-19.

Kommune: Hjælpen til ældre reduceres på grund af covid-19

Brøndby Kommune lægger op til, at ældre i hjemmeplejen må leve med mindre rengøring og service i en periode. En stor del af personalet i kommunen er ramt af covid-19, og derfor er det nødvendigt at skære ned på ikke nødvendige opgave, mener kommunen.
Andreas Munksgaard Weir er rykket fra Nørrebro til Bogø som planlægger i Vordingborg Kommune.

Unge arkitekter kan styrke udviklingen i kommunerne

Klimaforandringer, trængsel, fraflytning og butiksdød er nogle af de mange udfordringer kommunerne står overfor i dag. Samtidig har de svært ved at tiltrække arkitekter, men det skal kampagnen 'Planer for fremtiden' ændre på.
(Arkiv)

Fakta: Massetest af unge begynder i Brøndby og Ishøj

For at bremse smittespredningen blandt særligt unge i hovedstadsområdet vil sundhedsmyndighederne de næste uger opfordre personer mellem 15 og 25 år i hovedstadskommuner til at lade sig teste inden jul. Se planen her.
Kulturnatten er i mange byer den aften, hvor alle beboerne lokkes af huse og hvor byen emmer af liv. I år er kulturnatten aflyst pga. coronarestriktioner.

Mange byer må aflyse kulturnatten i år

En række kommuner melder ud, at årets kulturnat bliver aflyst på grund af covid-19. 'Det er til alles store ærgrelse, at vi desværre må aflyse årets kulturnat,' siger borgmester.
Både AGF og Brøndby IF kan se frem til milliontilskud fra deres hjemkommuner til moderniseringer af stadion og klubfaciliteter. (Arkiv)

Millionerne triller indirekte fra kommuner til Superligaen

Klubber i landets bedste fodboldrække kan se frem til forbedringer for millioner af kommunale kroner i de kommende år.
Fase 2 af genåbningen af landets dagtilbud, skoler og andre uddannelsesinstitutioner begynder 18. maj. (Arkivfoto)

Stadig mange ubekendte inden skoleåbning

Nedtællingen til åbningen for de ældste elever tikker hurtigt frem mod mandag, og de fleste kommuner har nu planer for genåbningen klar. Det er på trods af 'begrænsede retningslinjer' fra myndighederne, lyder det.

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger

Har du allerede abonnement, log ind her:

Mangler du NB Kommune abonnement, så start gratis her: