Brøndby Kommune

  Der er mangel på pædagoger, og det bringer kommunerne ud i hård konkurrence om at fastholde og rekruttere dem.

  Kommuner i hård kamp om at tiltrække pædagoger

  En række kommuner afsætter penge på 2022-budgetterne til at rekruttere og fastholde pædagoger. Især i hovedstadsområdet er der intensiv konkurrence om pædagoger. 'Konkurrencen mellem kommunerne om pædagogerne løser desværre ikke den generelle rekrutteringskrise,' lyder det fra BUPL-næstformand.
  Det er ikke muligt at finde Borgmester Kjeld Rasmussen Boulevard på Google Maps. Det forvirrer patienter til privathospital.

  Langt vejnavn vises ikke: 400 patienter farer dagligt vild

  Danmarks længste vejnavn er så langt, man slet ikke kan finde vejen på Google. Blandt andet har forvirrede patienter svært ved at finde vej til et privathospital på vejen.
  Ny uddannelsespolitik skal give flere unge i Brøndby lyst til at få sig en uddannelse.

  Kommune prøver ny opskrift på at få flere i uddannelse

  Bedre kontakt til erhvervslivet og mere vejledning. Det er nogle af ingredienserne i en ny plan, der skal få flere unge til at tage sig en uddannelse i Brøndby Kommune.
  John Dyrby Paulsen (S), borgmester i Slagelse Kommune går til 2. behandlingen af budget med ønske om at finde 23 mio. kr., så kommunen ikke overskrider servicerammen.

  Kommuner retter ind forud for KL-krisemøde om budgetrammer

  Kommuner har stået stejlt på deres budgetter forud for forhandlinger i KL. Men nu har flere kommuner indgået budget for 2022 med luft på servicerammen, så kommunerne samlet bringer sig tættere på at overholde servicerammen.
  Lige nu sakker Ishøj, Brøndby og Høje-Taastrup længst bagud i forhold til kommunernes vaccinationstilslutning.

  Nyt smitteboom på vestegnen får borgmestre til at grue for efteråret

  Lige nu oplever flere vestegnskommuner en markant smittestigning. Fortsætter tendensen kan en ny nedlukning komme på tale, mener borgmesteren i Brøndby.
  På dette lager i Brøndby får Intervare A/S, som cirka 40 kommuner har indkøbsaftaler med, pakket varer til ældre og handicappede.

  Lokalpolitikere sætter spot på Intervare A/S

  Byrådsmedlemmer i flere kommuner kræver klar besked om kommunens indkøb hos Intervare, som er moderselskab for omstridte Nemlig.com. Se her top ti over kommuner med mest indkøb via Intervare.
  Smitten stiger i Brøndby og en del af Ballerup, hvor skoler og fritidsordninger nu lukker midlertidigt. (Arkivfoto).

  Højt smittetal lukker skoler og børnetilbud på Vestegnen

  Skoler lukker midlertidigt i de fire vestegnskommuner Brøndby, Ishøj, Vallensbæk og Høje-Taastrup.
  Marie-Louise Nielsen er formand for Nye Borgerlige Vestegnen. Her forventer hun at kunne stille op i mindst tre kommuner med KV21 - måske fire. (Arkiv)

  Nye Borgerlige klar til at indtage Vestegnen ved København

  Lokale kandidater og partiforeninger for Nye Borgerlige skyder i disse måneder op overalt i landet. Seneste på den københavnske vestegn, hvor partiet er ved at etablere sig i flere kommuner.
  Boligorganisationer i Brøndby Strand får fremover nemmere ved at henvende sig til beboere, der er blevet dømt for kriminalitet. (Arkiv)

  Nyt slags partnerskab skal øge trygheden i belastet område

  Landets første partnerskab mellem kommune, politi og boligorganisationer har set dagens lys: Nu bliver det nemmere for boligforeninger at registrere og handle på dømte lovovertrædere.
  Der kan blive gjort mindre rent hos de ældre i Brøndby Kommune som følge af, at en stor del af personalet er ramt af covid-19.

  Kommune: Hjælpen til ældre reduceres på grund af covid-19

  Brøndby Kommune lægger op til, at ældre i hjemmeplejen må leve med mindre rengøring og service i en periode. En stor del af personalet i kommunen er ramt af covid-19, og derfor er det nødvendigt at skære ned på ikke nødvendige opgave, mener kommunen.
  Andreas Munksgaard Weir er rykket fra Nørrebro til Bogø som planlægger i Vordingborg Kommune.

  Unge arkitekter kan styrke udviklingen i kommunerne

  Klimaforandringer, trængsel, fraflytning og butiksdød er nogle af de mange udfordringer kommunerne står overfor i dag. Samtidig har de svært ved at tiltrække arkitekter, men det skal kampagnen 'Planer for fremtiden' ændre på.
  (Arkiv)

  Fakta: Massetest af unge begynder i Brøndby og Ishøj

  For at bremse smittespredningen blandt særligt unge i hovedstadsområdet vil sundhedsmyndighederne de næste uger opfordre personer mellem 15 og 25 år i hovedstadskommuner til at lade sig teste inden jul. Se planen her.

  INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

  Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger

  Har du allerede abonnement, log ind her:

  Mangler du NB Kommune abonnement, så start gratis her: