Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune

Folkemødet 2021 bliver ikke som det plejer. Efter at finansieringen er på plads, er der midler til at foreningen bag Folkemødet kan afprøve koblingen mellem fysiske debatmøder på Bornholm og digitale demokratisamtaler.

Et digitalt folkemøde sætter fokus på genstart

Christiansborg har imødekommet en anmodning om 2,9 millioner kroner til folkemødet på Bornholm. Mødet får i år fokus på, hvordan samfundet kan genstartes efter corona.
Nu er der sat foreløbig punktum i meget omtalt sag på Bornholm. Koncerndirektør Claus Stensgaard Jensen er blevet fyret.

Direktør på Bornholm fyret

Efter længere tids ophedet debat har et politisk flertal fyret koncerndirektør i Bornholms Regionskommmune Claus Stensgaard Jensen. Det skyldes problemer med samarbejdet i direktionen, siger lokalpolitiker.
Foreningen Folkemødet mener, at det er en god investering for folkestyret at investere i Folkemødet, derfor har de opfordret Folketingets partier til at bakke op og støtte Folkemødet økonomisk.

Overlevelseskamp for Folkemødet

Folkemødet på Bornholm har brug for økonomisk hjælp og bedt staten om et tilskud på 2,9 millioner kroner for at kunne overleve og genopstå til sommer.
Claus Stensgaard Jensen er indstillet til at blive fyret som koncerndirektør på Bornholm. Han har valgt at kæmpe sin sag i offentligheden.

Koncerndirektør fritaget for tjeneste

Koncerndirektør i Bornholms Regionskommune er blevet fritaget for tjeneste. Han mener selv, at han er på vej ud for 'at have passet mit arbejde.' Han er tidligere i sin karriere blevet fritstillet.