Bornholm

  Bornholm

  Thomas Thors kan glæde sig over stor opbakning til at blive spidskandidat for Socialdemokratiet på Bornholm.

  Nuværende borgmester vinder sikkert kandidatur

  Nuværende borgmester på Bornholm, 71-årige Thomas Thors, vinder sikkert kampvalg om at blive Socialdemokratiets spidskandidat ved kommunalvalget. Tidligere folketingsmedlem Claus Larsen-Jensen får kun hver tredje stemme ved urafstemning.
  Folkemødet 2021 bliver ikke som det plejer. Efter at finansieringen er på plads, er der midler til at foreningen bag Folkemødet kan afprøve koblingen mellem fysiske debatmøder på Bornholm og digitale demokratisamtaler.

  Et digitalt folkemøde sætter fokus på genstart

  Christiansborg har imødekommet en anmodning om 2,9 millioner kroner til folkemødet på Bornholm. Mødet får i år fokus på, hvordan samfundet kan genstartes efter corona.
  Nu er der sat foreløbig punktum i meget omtalt sag på Bornholm. Koncerndirektør Claus Stensgaard Jensen er blevet fyret.

  Direktør på Bornholm fyret

  Efter længere tids ophedet debat har et politisk flertal fyret koncerndirektør i Bornholms Regionskommmune Claus Stensgaard Jensen. Det skyldes problemer med samarbejdet i direktionen, siger lokalpolitiker.
  Den erfarne Thomas Thors (S) er netop valgt som borgmester på Bornholm.

  71-årige Thomas Thors er Bornholms nye borgmester

  I aftes blev den 71-årige socialdemokrat Thomas Thors som ventet valgt som ny borgmester på Bornholm. Han afløser Winni Grossbøll på posten.
  Winni Grosbølls (S) tid som Bornholms borgmester lakker mod enden, efter at hun har takket ja til et andet job.

  Bornholms borgmester forlader posten for nyt job

  Socialdemokraten Winni Grosbøll, der blandt andet er et kendt ansigt ved Folkemødet, stopper som borgmester.