Borgerservice

  Borgerservice

  Intervare A/S har fået frem til 1. november til at forbedre chaufførernes vilkår, så de er overensstemmelse med Københavns Kommunes arbejdsklausuler.

  Enigt udvalg har truffet afgørelse om Intervare

  Efter Københavns Kommunes kontrol af frit-valgs-leverandøren Intervare A/S, der ifølge kommunen har afsløret grov underbetaling af chauffører, har kommunen nu besluttet at give firmaet lidt over en måned til at ændre på forholdene.
  De administrative medarbejdere på rådhuset i Solrød Kommune får fra 1. september mulighed for en fire dages arbejdsuge.

  En kommune mere åbner op for firedages arbejdsuge

  En kommune mere åbner op for firedages arbejdsuge for kontorfolk. Det skal give medarbejderne større arbejdsglæde og mere fleksibilitet for borgerne, forklarer kommunaldirektøren.
  I Herning har man hyret en ekstra person ind for at kunne klare enorm efterspørgsel på pas, oplyser chefen for Erhverv og Borgerservice, Henrik Kjeldsen.

  Danskerne strømmer til borgerservice for at få pas

  Der er massivt pres på borgerservice for at udstede pas til rejselystne danskere. Udstedelsen af pas er tidoblet på få måneder, viser nye tal. Vi lærer en del her under corona, fortæller chefer for borgerservice.
  Åbningstiderne i borgerservice i Sønderborg Kommune ændres fremover, så borgerne i langt højere grad kan komme i tale over telefonen med medarbejderne. (Arkiv)

  Fremtidens borgerservice: Færre fremmøder – mere telefontid

  Erfaringerne fra corona-nedlukningen får nu Sønderborg Kommune til at overveje permanente ændringer af borgerservice. Åbningstiden for fysisk fremmøde skal sættes ned, mens der skrues op for digital og telefonisk betjening.

  INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

  Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger

  Har du allerede abonnement, log ind her:

  Mangler du NB Kommune abonnement, så start gratis her: