Rekordmange har klaget over offentlige myndigheder i 2020

Coronasituationen har medført, at Folketingets Ombudsmand har måttet klare nogle tilsynsbesøg bag skærmen.
Benny Würtz hyldes af borgmesteren for sit initiativ til at oprette et netværk af tidligere cornapatienter, der kan rådgive nysmittede.

Borgmester hylder frivilligt coronanetværk

En borger har på eget initiativ oprettet et korps af tidligere coronaramte, der skal berolige nysmittede med samtaler. ‘Et stærkt initiativ,' siger borgmester.
Det vælter ind med opkald fra borgere, der ikke kan booke tid til en coronavaccination på trods af, at de har modtaget en invitation til at booke en tid. (Arkiv)

Kommune: Borgere dybt frustrerede over vaccineforvirring

I Svendborg oplever kommunens ansatte at blive kimet ned af borgere, der står uforstående over for invitation om at blive vaccineret. Men kommunen kan ikke hjælpe.
"Det har ikke været uden sommerfugle i maven, at vi har kastet os ind i forsøgs-evalueringen," siger kommunaldirektør Christine Brochdorf fra Egedal Kommune.

‘Det har ikke været uden sommerfugle i maven’

Byrådspolitikere og aktive borgere har for første gang evalueret ledelsen i kommune. 'Det kan føles vovet,' siger kommunaldirektør.
Carsten Rasmussen (S), borgmester i Næstved Kommune, har sammen med byrådet valgt at etablere både borgerrådgiver og whistleblower næste år. (Arkiv)

God luft i budgettet: Plads til både borgerrådgiver og whistleblower

Næstved Kommune har besluttet at ansætte en borgerrådgiver, hvis første opgave bliver at etablere en whistleblowerordning.

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger

Har du allerede abonnement, log ind her:

Mangler du NB Kommune abonnement, så start gratis her: