Boligsalg

  Boligsalg

  Fra september til oktober faldt huspriserne i Region Hovedstaden med 0,2 procent. På landsplan steg huspriserne 0,2 procent i samme periode.

  For første gang i halvandet år falder huspriserne i hovedstaden

  Huspriserne steg på landsplan i oktober, mens de går en anelse tilbage i Region Hovedstaden, viser nye tal.
  Samsø, Læsø, Furesø, Ishøj og Ringsted kommuner mangler flest huse til salg sammenlignet med for et år siden. I den anden ende af skalaen ligger Halsnæs, Mariagerfjord, Tårnby, Fanø og Norddjurs.

  Huse til salg: Er din kommune i minus eller plus?

  I 84 kommuner er der færre villaer og rækkehuse til salg end for et år siden. På Samsø og Læsø er antallet halveret, mens der er knap en tredjedel flere til salg i Halsnæs og Mariagerfjord.
  Landets billigste huse ligger i Tønder, Lolland, Lemvig, Morsø, Langeland og Skive kommuner.

  Kommuneliste: Her kan du fortsat købe hus til under 1 mio. kr.

  Fra 11 til seks: Kommuner med et hus til under 1 mio. kr. er halveret på et år. I 61 kommuner er huset billigere end landsgennemsnittet.
  Der en tendens til, at man på Fyn og i Københavns Omegn er mest glade for motorvej til pendling, viser ny undersøgelse.

  Kollektiv trafik trumfer at bo nær motorvej: Store lokale forskelle

  Adgangen til kollektiv transport betyder mere for de boligsøgende end nærhed til en motorvej. Der er dog forskelle mellem unge, børnefamilier og ældre. Det viser undersøgelse blandt danskerne.
  Byggegrunde går som varmt brød i de store sommerhusområder i Skagen, Løkken, Rørvig og Sjællands Odde. Byggegrunden her i Stubbekøbing.

  Travlhed i kommunernes byggeteams: Salget af byggegrunde er fordoblet

  Kommunernes byggeteams har travlt. Blandt andet fordi salget af byggegrunde er mere end fordoblet, og rigtig mange borgere laver selvbyg. Se kommunerne med flest solgte byggegrund og udviklingen i din region her.