Aktivering

  Det er uvist, hvor mange job til lokalområdet byggeriet af Storstrømsbroen kaster af sig. Sådan her kommer broen til at se ud, når den er færdig.

  Ingen ved om millioner til jobskabelse i kommuner har virket

  To kommuner fik millioner af skattekroner til at få ledige i job i forbindelse med opførelsen af Storstrømsbroen. Men ingen kan svare på, hvor mange der er kommet i job på byggeriet.
  Administrerende direktør i Microsoft Nana Bule

  København og Microsoft vil via digitale kurser og matchmaking få akademikere i job

  'Manglen på kvalificeret arbejdskraft begrænser digitaliseringen. Derfor må vi tænke i alternative baner,' siger administrerende direktør i Microsoft Nana Bule om baggrunden samarbejdet med København.
  (Arkiv) Vordingborg Kommune vil fortsætte med at forsøge at få aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere i arbejde, selvom det ikke lykkedes i det ønskede omfang i de første to år.

  Det tager flere år at få aktivitetsparate borgere i arbejde

  Evalueringer af investeringsprojekter i Vordingborg og Hjørring kommuner tyder på, at der skal investeres i mindst fire år, før der opnås varig beskæftigelse for nogle af de aktivitetsparate.

  Ekspert tvivler på værdighed i jobcentre: I dag minder det om forhør

  Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard vil indføre værdighedsmål i jobcentre. Men det bliver svært at opnå med den måde, systemet er bygget op i dag, lyder det fra ekspert.