(Arkiv) På nyttejob i Køge i 2015.

Jobcentre skal betale for at sende 20.000 indvandrere i nyttejob

Regeringen foreslår i ny reform, at tusinder af indvandrere skal i nyttejob 37 timer om ugen. Regningen bliver på omkring 200 millioner kroner, og den skal finansieres ved besparelser på jobcentrene. KL er utilfreds med den del af udspillet.
Finansminister Nicolai Wammen, statsminister Mette Frederiksen og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard har tirsdag præsenteret reformpakken 'Danmark kan mere I'. Ifølge planen skal kontanthjælpsmodtagere i højere grad aktiveres.

Jobcentre får ny opgave: Cirka 20.000 flere skal i nyttejob

Cirka 20.000 kontanthjælpsmodtagere, som er dårlige til dansk og uden job, skal i nyttejob, mener regeringen i nyt udspil. Der skal etableres en ny "arbejdslogik", mener beskæftigelsesministeren.
(Arkiv) Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye oplyser, at der først i næste folketingsår kommer lovudspil om 37 timers aktivering til indvandrere og flygtninge.

Hårdere krav til ledige indvandrere udsættes

Nye flygtninge og dårligt integrerede indvandrere skal aktiveres 37 timer om ugen. Det mener regeringen, men udsætter nu fremsættelse af lovforslag.

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger

Har du allerede abonnement, log ind her:

Mangler du NB Kommune abonnement, så start gratis her: