Mange især ældre har brug for hjælpemidler som for eksempel ortopædisk fodtøj eller støttekorset. Ansøgninger på området forventes nu at kunne blive behandlet hurtigere i Sønderborg Kommune takket være kunstig intelligens. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix (arkiv)

Sønderborg Kommune har sammen med partnere udviklet kunstig intelligens. Den tages nu i brug som et værktøj for de sagsbehandlere, der håndterer ansøgninger om kropsbårne hjælpemidler som brokbind og støttekorsetter.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk