Del artiklen:
Tre borgmestre, der møder borgerne i øjenhøjde uden for rådhuset, Fra venstre er det Morten Andersen, borgmester i Nordfyns Kommune, Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune og Karl Erik Langhoff, borgmester i Kolding Kommune,
Tre borgmestre, der møder borgerne i øjenhøjde uden for rådhuset, Fra venstre er det Morten Andersen, borgmester i Nordfyns Kommune, Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune og Karl Erik Langhoff, borgmester i Kolding Kommune, - Foto: Nordfyns Kommune, Frederikshavn Kommune og Kolding Kommune

BYRÅDET: I flere kommuner er det en fast tradition, at borgmesteren har træffe- eller mødetider med borgerne – helt uden filter. På møderne lægger borgmestrene ører til stort småt om borgernes virkelighed. ‘Man skal jo ikke agere sagsbehandlerkontor, men det ved de fleste borgere faktisk godt,’ siger borgmester.

Af Jørn Sørensen, jorn@nb-medier.dk