Finansminister Nicolai Wammen (som her til venstres ses sammen med KL-formand Martin Damm) har et klart budskab til regioner og kommunerne: De må selv finde ud af, hvordan de til sammen får sparet tre milliarder kroner på deres administration. - Foto: Christina Yoon/NB-Medier

Regeringen vil tage milliarder af kroner fra kommunerne som ren rammebesparelse, oplyser finansminister Nicolai Wammen. Besparelser på planlagt afbureaukratisering og frisættelse skal finansiere økonomiaftaler.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk