Det er takket være en målrettet indsats, at Ringsted nu kan kalde sig Danmarks mest ejendomsvenlige. Det fortæller borgmester Henrik Hvidesten (V) (t.v.), som her ses sammen med Peter Stenholm, adm. direktør for EjendomDanmark (i midten) og til højre Michael Flemming Rasmussen, som er politiinspektør i Forebyggelse og Nærhed ved Midt- og Vestsjællands Politi. - Foto: EjendomDanmark

Ud fra objektive kriterier er Ringsted Kommune den bedste kommune at eje eller drive ejendomme i. Det viser den årlige opgørelse over kommunernes ‘ejendomsvenlighed’. Se her din kommunes placering på ranglisten.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk