Friplejehjems ret til selv at anvise boligerne til de borgere, man mener passer bedst til den ledige plads har ofte givet anledning til debat om A- og B-hold. I Slagelse Kommune er der mulighed for en særlig twist i den debat. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

A- og B-holds debatten er på ingen måde ny, når man drøfter friplejehjem. Ofte handler det om plejeoperatørens ret til at vælge, hvem der skal have anvist en bolig, men i Slagelse Kommune har man måske en særlig variant af debatten.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk