Det giver en masse bøvl for kommunerne, at ældre udskrives fra sygehusene hurtigere end hidtil, og uden at der følger tilstrækkelig med information med fra sygehus til kommune. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Hovedparten af kommunerne oplever, at det halter alvorligt med kommunikationen, når patienter udskrives fra hospitalerne til hjemmeplejen, viser ny rundspørge. Problemet bliver forstærket af, at sygehusene udskriver folk hurtigere end tidligere. Kommunerne bliver tvunget ud i ‘feberredninger’, lyder det fra KL-formanden.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk