Samarbejdsmiljøet i Hjørring Kommunes byråd er kommet i fokus. Borgmesteren taler om, at byrådet er delt i et 29-2-forhold. Frode Larsen (t.v.) og Erik Høgh-Sørensen har været i centrum for skærmydslerne i det nordjyske. - Foto: Hjørring Kommune

Et dårligt samarbejdsklima i byrådet i Hjørring Kommune er blevet så grelt, at borgmesteren har kaldt gruppeformændene til møde om, hvordan arbejdsmiljøet forbedres. Nu har politikerne lovet hinanden at se fremad og forsøge at undgå personlige angreb.

Af Jørn Sørensen, jorn@nb-medier.dk