Karina Sørensen fra Jobcenter Viborg er skuffede over, at de erfaringer som man gjorde i Viborg under det tidligere frikommuneforsøg ikke siden er blevet brugt. Hun har et godt råd til de fire kommuner, som fra årsskiftet bliver en del af det næste frikommuneforsøg på beskæftigelsesområdet. - Foto: Privat foto.

Som beskæftigelsesfaglig medarbejder var Karina Sørensen en del af det første frikommuneforsøg på beskæftigelsesområdet. Det skuffer hende, at de gode erfaringer siden er blevet glemt. Hun har et godt råd til de fire kommuner, som fra årsskiftet sættes fri i det næste frikommuneforsøg.

Af Kasper Rasmussen, kasper@nb-medier.dk