Aarhus Kommune har over 1300 unge ansat i fritidsjob - og nu skal der flere til. Nogle gør rent og andre ordner små lavpraktiske opgaver, så resten af det kommunale personale slipper for at tømme opvasker og i stedet kan koncentrere sig om kerneopgaverne. - Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix (Arkiv)

Kommunalt ansatte unge i forskellige jobfunktioner er blevet et hit i Aarhus Kommune, som nu vil oprette fritidsjob til 250 flere af kommunens unge. Det er godt for alle i en situation, hvor det er svært at skaffe arbejdskraft, siger byrådsmedlem.

Af Jørn Sørensen, jorn@nb-medier.dk