En reception ved 3F-kongres i 2019 blev betalt af Aalborg Kommune, uden at borgmesterens forvaltning har nedskrevet dokumentation for de mere end 220.000 kr., receptionen kostede kommunen. (Fotoet er fra 3F's igangværende kongres nu i Aalborg) - Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix (Arkiv)

Mod kommunens egne retningslinjer støttede borgmesterens forvaltning i Aalborg Kommune en reception på 3F-kongres i 2019. Borgmesteren selv siger, at han ikke var involveret i planlægningen eller kendte til økonomien ved arrangementet.

Af Jørn Sørensen, jorn@nb-medier.dk