Lærerforeningen i Lejre Kommune er bekymret for, hvad beslutningen om at sænke temperaturen til 19 grader i skolerne kan komme til at betyde for børn af ikke-ressourcestærke forældre. På andre af landets skoler, er der både bekymring og optimisme. - Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

I Lejre Kommune er skolelærer bekymrede for, at børn af ikke-ressourcestærke forældre rammes ekstra hårdt, når temperaturen sænkes til 19. grader. Det er også en bekymring andre steder i landet.

Af Caroline Ryberg Albæk, Journalist, caroline@nb-medier.dk