Del artiklen:
Venstres Martin Geertsen og Jane Heitmann ankommer her til den første forhandling om tiårsplanen for psykiatrien i Sundhedsministeriet. Venstre har frem til deadline grublet over, om partiet skulle gå med i psykiatriaftale, men har besluttet at gøre det sammen med de andre partier i blå blok.
Venstres Martin Geertsen og Jane Heitmann ankommer her til den første forhandling om tiårsplanen for psykiatrien i Sundhedsministeriet. Venstre har frem til deadline grublet over, om partiet skulle gå med i psykiatriaftale, men har besluttet at gøre det sammen med de andre partier i blå blok. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix (arkiv)

Hele blå blok tilslutter sig nu en aftale om en langsigtet plan for psykiatrien med en halv milliard kroner ekstra om året til at hjælpe psykisk syge. De blå partier kritiserer dog forløbet og kalder regeringen magtfuldkommen.