Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), og klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) fortalte om planerne for udfasning af kul på Fynsværket, hos Fjernvarme Fyn i Odense i maj 2020. De planer er nu suspenderet de næste par år. - Foto: Tim K. Jensen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Odense Kommunes økonomiudvalg har besluttet, at der skal hentes mere kul ind til kommunens kraftvarmeværk med henvisning til de stærkt stigende energipriser. Det er både en beklagelig og dårlig beslutning, men nødvendig, lyder det fra både rådmand og borgmester.

Af Jørn Sørensen, jorn@nb-medier.dk