Aftalen mellem regeringen og KL om at spare på energien får bl.a. betydning for temperaturen på kommunens arbejdspladser. I Helsingør Kommune er det store bygninger som f.eks. svømmehallen og Kulturværftet, der bruger meget strøm, hvor der skal kigges efter mulige energibesparelser. - Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix

Udover regeringens fire anbefalinger i forhold til energisparende tiltag, er flere kommuner nu også i gang med at kigge det kommunale energiforbrug efter i sømmene for at finde yderligere besparelser. Guldborgsund og Helsingør kommuner er blot nogle af dem. Her har man indtil videre slukket byens springvand og anbefaler børn og voksne en ekstra varm trøje til vinteren.

Af Caroline Ryberg Albæk, Journalist, caroline@nb-medier.dk