Fra venstre: Formand for Skolelederforeningen Claus Hjortdal, formand for FOA Mona Striib og formand for KL Martin Damm. De forudser digre konsekvenser, hvis kommunerne ikke får inflationshjælp fra staten. - Foto: Thomas Arnbo, Anne Bæk/Ritzau Scanpix og Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Regeringen afviser at give kommunerne inflations-hjælp, og det kan ifølge KL-formand føre til ‘massive fyringsrunder’. Formanden for FOA mener, at ingen inflations-hjælp vil være en ‘ødelæggende katastrofe’. Og formanden for Skolelederforeningen forudser triste besparelser.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk