Enhedslistens Line Barfod (forrest i rødt) har givet Socialdemokratiets overborgmester Sophie Hæstorp Andersen en pinefuld, politisk lærestreg. Fotoet er fra pressemøde fredag middag. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Overborgmesteren i København Sophie Hæstorp Andersen (S) var alt for uvillig til at indgå et kompromis om budgettet for hovedstaden. Sådan lyder kritikken fra usædvanlig politisk alliance. Resultatet af forhandlingerne er udtryk for en fra Socialdemokratiet ‘overdreven og dårlig forhandlingstaktik’, lyder det fra politiker.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk