Jens-Kristian Lütken (V), Jakob Næsager (K) og Ole Birk Olesen (LA) kunne med glæde præsentere en skattenedsættelse i Københavns Kommune på 0,1 procentpoint i 2023 ved offentliggørelsen af kommunens budget. Det rammer hverken service eller anlæg i kommunen. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Nogle gange vrøvler politikere. Det kan man også se i debatten om skattenedsættelser i Københavns Kommune. Nogle påstår, at skattenedsættelsen vil medføre besparelser på velfærden. Forstå her, hvorfor det er forkert.

Af Peter Risager, peter@nb-medier.dk