Del artiklen:
Social- og Ældreminister Astrid Krag (S) er glad for den nye rapport, der kommer med konkrete løsningsforslag til en ny ældrelov. Hun vil ikke gå ind i de enkelte forslag, men ønsker selv, at en ny lov bygger området op fra bunden.
Social- og Ældreminister Astrid Krag (S) er glad for den nye rapport, der kommer med konkrete løsningsforslag til en ny ældrelov. Hun vil ikke gå ind i de enkelte forslag, men ønsker selv, at en ny lov bygger området op fra bunden. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix (arkiv)

En ny ældrelov med fokus på langt mindre bureaukrati kan ikke fastholde de nuværende forventninger til både retssikkerheden og det frie valg for den enkelte ældre. Det dilemma tager ny rapport fra Social- og Ældreministeriet hul på.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk