Borgmesteren i Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen (S), kan glæde sig over, at Lolland er den helt store vinder i fordelingen af særtilskudspuljen. Kommunen får 195 millioner kroner, svarende til 31,5 procent af det samlede tilskud. - Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

Indenrigs- og Boligministeriet har netop offentliggjort listen med de 18 kommuner, der får særtilskud fra den såkaldte paragraf 16-pulje. Se her, hvilke kommuner der får del i puljen på 619 millioner kroner.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk
og Peter Risager, peter@nb-medier.dk