Det Kærlige Måltid er en af de organisationer i Aarhus Kommune, som forsøger at få bidrag via den nye crowdfunding-platform. Organisationen bringer gratis måltider ud til familier ramt af akut livstruende sygdom eller traume. - Foto: Det Kærlige Måltid

Som den første kommune i Danmark er Aarhus Kommune gået i luften med egen platform for crowdfunding. Den nyudviklede platform skal gøre det let for borgerne at oprette og støtte hinandens og egne projekter samtidig med, at kommunen skal være garant for ordentlige og trygge forhold.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk