De store universitetsbyer tiltrækker mange unge fra hele landet, der ønsker en længere uddannelse. Et nyt initiativ i Varde vil gøre de unge fra kommunen opmærksomme på, at der er gode job at finde efter uddannelsen på hjemstavnen. - Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix (Arkiv)

Unge, der søger mod de store uddannelsesbyer efter gymnasiet, skal være mere end velkomne tilbage til hjemegnen efter endt studie. Det er Varde Kommunes tilgang til en ny strategi med unge ambassadører i Aarhus og Odense.

Af Jørn Sørensen, jorn@nb-medier.dk