Borgmestrene Jesper Frost Rasmussen (V), Esbjerg, Johannes Lundsfryd Jensen (S), Middelfart, og Frank Schmidt-Hansen (K), Vejen, er i deres byråd ved at finde ud af, hvor sparekniven skal føres i budgettet for 2023. - Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

Byrådspolitikere landet over sidder nu og sveder over, hvor man kan spare i budgettet for 2023. I nogle kommuner kommer der opsigtsvækkende nedskæringer. I en kommune er der for eksempel forslag om at lukke alle ungdomsklubber. Se eksempler fra sparekataloger her.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk