Kommunerne skal have bedre mulighed for at håndhæve reglerne for kolonihaverne. Det mener Ballerups borgmester, Jesper Würtzen (S), som har stillet sig i spidsen for en fælles henvendelse til indenrigs- og boligministeren. - Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix (arkiv)

Der er er alt for mange eksempler på, at folk bor ulovligt eller bebygger deres grunde for meget i kolonihaverne. Det mener 22 borgmestre, som nu beder indenrigsministeren om at få skrappere midler til at kunne håndhæve loven.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk